ale jaja co jest graneKliknij jedną z ikon szybkiej odpowiedzi w postach powyżej w celu aktywacji tego okna.
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
a ja wogóle nie moge wysłac posta.....pisze ze musi miec przynajmiej trzy znaki....cholinder...
A tak wogóle to witajcie.....martwię sięo Sylwie...kurcze nikt nic nie wie........
Dziś to jakas wyzsza szkola zeby cos napisac na forum.....mam nadzieję ze to szybko naprawią....
A tak wogóle to witajcie.....martwię sięo Sylwie...kurcze nikt nic nie wie........
Dziś to jakas wyzsza szkola zeby cos napisac na forum.....mam nadzieję ze to szybko naprawią....
Ostatnia edycja:
scarlet121
Fanka BB :)
No to se pogadalysmy, zanim dojdziemy do tego jak ominąc błąd to zasniemy. A ja niebylam przy wczorajszej produkcji i dzis chcialam nadrobic....
widzialam cie edytka!!! Ale zniknelas z postem!
I tak wiem ze jestes tu z nami!!
Wiecie co zrobic? Ciagle pisac na swoim poscie co chwile go edytując. Jak jeszcze cos wymysle to napisze.
widzialam cie edytka!!! Ale zniknelas z postem!
I tak wiem ze jestes tu z nami!!
Wiecie co zrobic? Ciagle pisac na swoim poscie co chwile go edytując. Jak jeszcze cos wymysle to napisze.
Ostatnia edycja:
slodziutka_e
Dziewczyny nie wiem co jest. Ale od rana mnie krew zalewa nie mogę z Wami popisać...wrrr
Nie wiem napisałam znów drugi post ale nici.. znów nie wyszło.
Teraz mam nadzieję doda się. Anetko a Ty się dziwisz ze nikt nie pisze. A Ty nie masz zadnych problemów? Dziwne?
Myślałam że ja za dużo gadam i mam problemy....
Nie wiem napisałam znów drugi post ale nici.. znów nie wyszło.
Teraz mam nadzieję doda się. Anetko a Ty się dziwisz ze nikt nie pisze. A Ty nie masz zadnych problemów? Dziwne?
Myślałam że ja za dużo gadam i mam problemy....
Ostatnia edycja:
moze trza wiecej pisac i sie doda sprawdzam sprawdzam ..................................................................................................................tywacji tego okna.
cos wyszlo ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
cos wyszlo ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ale się wkurwiłam... soory z góry za słownictwo ale we mnie zagotowało...
mój M jak isałam jest na piwie z kolegami z pracy i nagler dzwoni mi telefon...patrzę M...
i rozmowa wyglądała tak (dodam że z to nie mój M dzwoniłtylko jeden z jego kumpli)
Ja-słucham...
- czesc. twój maz własnie lezy pdo stołem poijany i co mamy z nim zrobic?
Ja- to chyba teraz wasz problem
- to możemy Ci go przywizc?
Ja- nie teraz to sobie go do siebie wezcie...
-ok...to wroci do domu w poniedzialek...
Ja-ok czesc
i zaraz zadzwonil moj M...
ale go spierd******
Po pierwsze nie zycze sobie zeby ktokoliwek robil sobie ze mnie takie jaja, tym bardziej ze czlowieka (z ktorym jak sie okazalo rozmaiwalam) widzialam raz w zyciu przez chwile (co innego gdyby taki "żarcik" zrobil sobie nasz kumpel...
Po drugie...ku*** ja nie mam 16 lat zeby sobie ze mnie jaja robic... nie jestem jakims przydupasem M tylko jego żoną...
i jeszcze dodałam na koniec ze kultura wymaga tego aby sie przedstawiac jak sie do kogos dzwoani.!!!!!
I czekam teraz na wielki powrot M... kuzwa... chyba go jeszcze raz speird****
ale mam nerwa... sorki dziewczyny ale musialam sie wygadac
mój M jak isałam jest na piwie z kolegami z pracy i nagler dzwoni mi telefon...patrzę M...
i rozmowa wyglądała tak (dodam że z to nie mój M dzwoniłtylko jeden z jego kumpli)
Ja-słucham...
- czesc. twój maz własnie lezy pdo stołem poijany i co mamy z nim zrobic?
Ja- to chyba teraz wasz problem
- to możemy Ci go przywizc?
Ja- nie teraz to sobie go do siebie wezcie...
-ok...to wroci do domu w poniedzialek...
Ja-ok czesc
i zaraz zadzwonil moj M...
ale go spierd******
Po pierwsze nie zycze sobie zeby ktokoliwek robil sobie ze mnie takie jaja, tym bardziej ze czlowieka (z ktorym jak sie okazalo rozmaiwalam) widzialam raz w zyciu przez chwile (co innego gdyby taki "żarcik" zrobil sobie nasz kumpel...
Po drugie...ku*** ja nie mam 16 lat zeby sobie ze mnie jaja robic... nie jestem jakims przydupasem M tylko jego żoną...
i jeszcze dodałam na koniec ze kultura wymaga tego aby sie przedstawiac jak sie do kogos dzwoani.!!!!!
I czekam teraz na wielki powrot M... kuzwa... chyba go jeszcze raz speird****
ale mam nerwa... sorki dziewczyny ale musialam sie wygadac
slodziutka_e
Własnie też na to Haniu wpadłam a jak ktoś napiszę już za tobą klikasz na dole w prwaym rogu ma odp.. klikasz.. kopiujesz co napisałaś... zatwierdzasz.. na BB pojawia się ten durny komunikat.. Póżniej edytujesz a potem kasujesz ten durny komunikat a potem wklejasz to co napisałas..wczesniej. Trochę skompilkowane ale działą
Teraz edytuję bo póki ktos nie odpisze nie da rady wysłać posta...
Anetko ja bym swojego chyba ukatrupiła.. wrrrrrrrrrrrrrrrrr napewno zjebe by dostał
Teraz edytuję bo póki ktos nie odpisze nie da rady wysłać posta...
Anetko ja bym swojego chyba ukatrupiła.. wrrrrrrrrrrrrrrrrr napewno zjebe by dostał
reklama