reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

AGUSIA u mnie wszytsko dobrze ..... Nic sie nie zmieniło. Humorek dopisuje, jestem zdrowa...Tylko łozko mam puste bo maz w pracy.....
Dzisiejszy dzien minał spokojnie , troszke sie opiekowała córcia od sasiadki, potem zakupy,obiad i pojscie do szwagra by mu pomoc w remoncie aborok sam siedział bo zona u rodziców była ....w jej stanie to wskazane by wypoczywała :-)

reklama
Witaj Haniu...no produkcja znowu była niezła...az ciezko się nadrabia takie zaległości....
Jutro napiszę Tobie ten przepis na cytrynówke.....
Tymczasem zmykam bo M mnie pogania.....
Dobranoc kochane...
Haniu musisz "wpadac"wczesniej......a jak tam Twoje samopoczucie....wyjasnilo sie cosik....?
Uciekaj, uciekaj. Nic się nie wyjaśniło bo testu nie robiłam a wynik z krwi miałabym dopiero we wtorek więc bez sensu, ale ja czuję, że mam córeczkę pod sercem. Możecie się ze mnie śmiać, ale tak czuję.

Tak po krótce opisałam co u mnie, wierze ze ty jutro napiszesz mi co tam u Ciebie
Nic zmykam spac i łozko grzac dla meza ...Spijciemoje drogie spokojnie i snijcie o wiosnie moze w taki sposób przyjdzie do nas szybciej DOBRANOC papapa

Z tymi moim bólami ....faktycznie obiecalam ....ajajaj nie wywiarze sie z tego w tym tygodniu ale w przyszłym postaram sie w koncu pojsc SŁOWO HONORU !

Haniu...nikt się nie bedzie smiał z Ciebie...ja moge ze swojej strony zyczyć Tobie Córuni...moze masz i rację,kobiety często czują Takie rzeczy...ale moim zdaniem pwinnas zrobic sobie badanie z krwi...będziesz wiedziała na czym "stoisz"..wiem,ze mozna równiez poprosic o szybszy wynik....ale nie wiem,pewnie zalezy to od lab.
Carri...naprawdę dam Ci po tyłku...przyjade i siła cię do lekarza zaciągnę....zobaczysz....!!!
Dobranoc kochana

Tylko,że ja mieszkam teraz na wsi i laboratorium czynne tylko we wtorek i w czwartek. Fajnie, prawda?

Kurczę Haniu...no to rzeczywiscie nieciekawie...a moze dasz rade podjechac do innego lab....nie wiem co Ci poradzic....
No to ja tez uciekam,wybacz kochana....ze zostawiam Cię samą...buziam,tule i zycze spokojnej nocki.....pa

Ostatnia edycja:
Pamietaj Aga ty jutro masz opisac jak tam u Ciebie .... no !

Haniu zgadzam sie z wypowiedzia Agi przede wszystkim nikt nie bedzie sie smiał z czyis odczcu..... Ale tescik mogłabys zrobic albo chociaz badanko krwii ....No i do lekarza warto by było pojsc jak Ci nie daje Twój stan spokoju

reklama
Nic mi nie poradzisz, ale dzięki za troskę. Ja juz się nawet nie denerwuję bo co ma być to i tak będzie. Mam umówioną wizytę na 09,03 i do tego czasu wytrzymam a jak nie to zrobię sobie jeszcze w sobotę teścik bo zapomniałam kupić więc jutro odpada bo trzeba rano. I tyle.

Do góry