reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Milgak, no jestem...:-). obejrzalam Twoj wykresik. To pierwszy po poronieniu, prawda? Najpierw masz tempke wyzsza, bo ta spada powoli po ciazy :-(, ale tak od 7-go do wczoraj to wyglada dobrze i tak jakby owulka tez byla...bo byl ten spadek i skok i potem wszystkie niemal temperaturki sa wyzsze.A jak teraz jeszcze spadnie to pewnie @ przyjdzie. Czytalam, ze czasem trzeba czekac nawet do 8 tyg... No i pierwsza po cieszy jak zadna!!!!
Trzymaj sie, a jak Cie juz kreci, to chlapnij sobie kieliszeczek koniaczku, albo innego wysokoprocentowego trunku bo rozluznia :-D:-D:-D. Na mnie zawsze dziala jak @ mi marudzi z przychodzeniem.

Dziękuję bardzo za pomoc :-) Tak, to był mój pierwszy. Nie znam się jeszcze na interpretacji wykresów, więc wszelka pomoc mile widziana ;-)
Ale już się skończył, dziś rano @ przyszła :-D Zobaczymy teraz jak będzie się układała temperaturka :)

reklama
Witam wszystkie panie weekendowo :-)
Dzisiejszy dzień nie zaczął się dla mnie najlepiej :sorry: Od rana chodzę jakaś poddenerwowana i niestety odbiło się to na miom małżonku.Aż mi głupio :baffled: Mam zamiar wynagrodzić mu to wieczorkiem jak wróci z pracy :-) Mam nadzieję że wybaczy mi :yes: chwilowy brak nastroju.
Nie wiem jak to ze mną jest,ale im dłuższy czas mija od śmierci naszego synka,tym jest gorzej :-( Są dni,kiedy nie umiem sobie z tym wszystkim poradzić.Do tego dochodzą wieczne problemy z teściami :realmad:
Pojechałam więc dziś sama na cmentarz i nawet pomogło.Posiedziałam w ciszy,popłakałam sobie i wróciłam do domku wyciszona.
DLACZEGOTAK przykro mi z powodu twojej babci :-( Ja niedawno straciłam dziadka i bardzo to przeżyłam :-(
Ale zrobiłam smutny nastrój.
Życzę wam dziewczynki udanego,pogodnego i bardzo wesołego weekendu :-D :-D :-D

Ale tu dzisiaj cisza, wcale się nie dziwię, taka piękna pogoda na dworzu, trzeba korzystać:-) Mój M po wielu bojach w końcu przekopał mi dzisiaj ogródek, będę mogła jutro siać :-) Tylko że zapomniałam kupić trochę więcej nasion:-( Ale jutro wieczorkiem pojadę na zakupy :-).

Dosiu, miłego wypoczynku!!!

Dlaczegotak, strasznie mi przykro z powodu Twojej babci, ja swoją pochowałam 5 lat temu, a w zeszłym roku zmarła moja mama chrzestna, strasznie to przeżyłam :-(

mbieg, złe samopoczucie każdemu się zdaża, nie jesteś wyjątkiem, a Twój M napewno to zrozumiał :tak:

allaa, kochanie, zobaczysz, niedługo będzie lepiej, będzie dalej bolało, ale ten ból się zmieni... zobaczysz....

Batonik, cieszę się, że Ci w końcu beta spada, będzie dobrze:tak:

dilajla kontaktowałaś się z lekarzem?? Co Ci powiedział??

Pozdrawiam Wszystkie Panie:-) Życzę udanego weekendu!!!!!!

Czesc kobietki:)
Batonik hmmm ja dzis tez byłam w szpitalu i najciekasze usłyszałam od pielegniarki ,ze w sumie beta moge sobie robic prywatnie a nie przychodzic do szpitala.Kurcze sami kazali mi tam przychodzic a teraz cos marudza. Normalnie mam dosc. Na poczatku truli ,ze beta za wolno spada ,ze koniecznie laparoskopia i ,ze mam koniecznie dzis przyjsc a jak poszlam dostalam zrypke.
Po za tym moj szef nie moze sie doczekac az wroce i ciagle dzwoni:(meczace to jest:(
W dodatku ten moj o......mam juz od 1 kwietnia i ciagle leci:(
Wiecie dzis przyszla do mnie kolezanak z coreczka heheh całyu czas tego dzieciaczka trzymalam na raczkach i starałam sie nia nacieszyc hehehe i bardzo mi to pomoglo bo nie placze za moim aniolkiem tylko chce by wrocil w postaci dzieciatka:)
Dobrze namarudziłam juz wystarczajaco na dzis:)
Zycze Wam milego weekendu ja niesety spedze go w szkole:(

dziewczyny piszecie jak oszalałe
Brzuszki cudne i niedługo wszystkie bedziemy sie takimi chwalić:-)

allaa przykro mi z powodu twojej straty i yak jak pisały dziewczyny ten ból z czasem złagodnieje więc pisz do nas jak najwięcej przytulam cieplutko do serduszka

Dla wszystkich wielkie usmiechu pogłaskajcie brzusie dobranoc

bardzo wczesne dzien dobry!
ja juz po mierzeniu temp i cisnienia, i zaczynam szykowac sniadanie i cała mase innych rzeczy.
jedziemy dzis do lasu, na działke tesciów, na cały dzien, bedzie grill, sałatki, deserki...
wczoraj przyjechała do mnie siostra i zrobiłysmy mus truskawkowy z białą czekoladą, zamarynowałysmy filety z kurczaka w maslance z ziołami, boczek z czosnkiem i ziólkami i zrboliłysmy dwie sałatki, i zaraz bede to wszystko pakowac....
fajnie ze jest u mnie siostra...z nia jest zawsze wesolo, i tak pogodnie!
ona jeszcze studiuje, robi doktorat na historii sztuki, wiec zawsze mas wyciagnie na jakis ciekawy film kina niezaleznego, albo wernisaz....poza tym emanuje od niej mega ciepło i spokój....jak poroniłam ostania ciaze pomogła mezaowi ze wszystkim, mimo ze nie mieszka u mnie w miescie a w poznaniu, czyli 40 km od nas. pojechała z nim do nas spakowała dla mnie wszystkie rzeczy, nawet obiadki mu zrobiła i przynosiła do szpitala przez 3 dni! to moja najlepsza przyjaciólka i ktos kogo zawsze bede miała przy sobie...

echhhh...rozgadałam sie

miłego dnia dziweczyki....postaram sie odezwac wieczorem, a jesli nie to napewno was poczytam...wiec piszcie!
buzi

Ty bowiem utworzyłeś moje nerki,
Ty utkałeś mnie w łoie mej matki.
Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie,
godne podziwu są Twoje dzieła.
I dobrze znasz moją duszę,
nie tajna Ci moja istota,
kiedy w ukryciu powstawałem,
utkany w głębi ziemi.
Oczy Twoje widziały me czyny
i wszystkie są zapisane w Twej księdze;
dni określone zostały,
chociaż żaden z nich [jeszcze] nie nastał.
(Ps 139, 13-16)

Cześć dziewczynk!!!!:-)

Dilajla, piękny wierszyk :tak:

Zachciało mi się ogródka, więc mam, ale już dosyć:-), od rana sieję, wyrywam chwasty i wogóle.... ale na dworzu jest pieknie, więc nawet nie żałuję.:-D Mam dzisiaj sporo roboty, muszę jeszcze zrobić sałatke i farsz do ryby po grecku dla sąsiadki, a do tego wieczorem jeszcze na zakupy, no i ten mój nieszczęsny ogródek....jeszcze trochę mi w nim zejdzie czasu. Ale zato jak ja będę dobrze dzisiaj w nocy spała :-)

Witam :-)

Ja dziś na krótko. Wpadłam się przywitać, życzyć miłego weekendu i wspaniałego wypoczynku. Jedziemy dziś na wesele do koleżanki i mam nadzieję, że będziemy się świetnie bawić ;-)

modroklejka udanego grilla ;-)
Miroslava wspaniałej soboty w ogrodzie. Ech zazdroszczę Ci, ja mam tylko kawałek balkonu, niewiele mozna na nim zdziałać ;-)

reklama
Do góry