reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczynki mam pytanie :confused: coś czuje się nie bardzo. od wczoraj pobolewa mnie brzuh, w sumie to nawet nie ból tylko czuje jakby ciezar w podbrzuszu. i jakby jajnik mnie pobolewa. dzis spuchlam i myslalam ze spodnie na mnie pekna w szwach, do tego teraz mnie mdli od kilku godzin :baffled: wygladam jak balonik. temp normalna. nie wiem czy cos takiego moze sie cos dziac 3 tyg po zabiegu ... :confused:

Czesc Dziewczynki Wieczornie
Ciesze sie ze nareszcie dobre humorki dopisują ;-)
U mnie juz D. spi, moje psie maleńkie tez spi a ja leze w łozeczku i czytam :tak: no i pije szklaneczke zimnego piwka... pycha :zawstydzona/y: upppsssss:baffled:

moj M dopiero w piatek bedzie buuu :(
dzisiaj moja mame wiozl z Tequila do wterynarza na szczepienie i biedulka mu sie zbętała :D
troche zły :))))

reklama
WItaj Maja i Asiu..

Maja nic mi o takich dolegliwościach nie wiadomo? Może owulka? Bo z tym po zabiegu różnie? Ale żeby puchnąc? Jak do jutra nie przejdzie ... chyba lepiej skonsultuj się z jakimś ginkiem.

Asiu.... piwko? OżeszTY

Do góry