reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słodziutka pisałaś o karze boskiej tak mi się przypomniało że moja własna babcia stwierdziła że Bóg mnie pokarał za to jaka jestem a ja po prostu jestem szczera często aż do bólu.

wiecie ja to generalnie nigdy do grzecznych osobek nie nalezalam i moja babcia tez mowila ze po prostu Bóg chciał mnie nauczyć pokory :baffled:
ehhhh
bez dołków juz bo kurcze nie zasne a jutro 7.30 pobudka i znowu moja szefowa brrrrr

A Wiesiu tylko szczerze białe ząbki..jak czytam Mu Wasze posty hihihihi :rofl2::-D:tak:;-):-)

Izunia pyszne to ciacho było - dawaj drugie - jutro post to będziemy pościć.
A mi dzionek minął jak wszystkie inne - dzień świstaka co dzień u mnie :sorry2::baffled:
Oprócz rozmowy z księdzem żadnych nowości :sorry2:

Iławianka - alez proszę bardzo... tego cierpienia jest taki ogrom że bardzo chetnie każde barki by je dzwigac są dobre.

Heh tez mam nadzieje ze sie wyspie.....Jakos tak ciezko mi spac samej jak meza nie ma a do tego ta poranna pobudka by isc na badanka ehh Jutro odespie

Agunia AJ troszke ciezko ja tylko skusilam sie na to raffaello kurcze ale nie mogalm sobie tego odmowic
a tak po za tym to caly czas wasa i jogurciki i owoce

reklama
Ojjj dziewczynki mam łzy szczęścia w oczach jak czytam głupotki jakie piszecie na mój i Wiesia temat :-D:tak::-):rofl2: normalnie bomba hihiiii

Izunia co na deser do deserku?

Do góry