reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Żona Wiesia...Guru.......
Może "wykradniemy" tego Wiesia...jak tak wspaniale wspiera potrzebujące kobiety.....?...oj Edzia by nam dała!
Spoko Alicja ja nie taka zła....ale chciała nam Carri uciekać.....

reklama
Izunia cieszę się że jednak dotrzymasz nam towarzystwa. Ja też tylko na chwilkę.

Aguś AJ. Żebyście naprawdę widziały moje serce (naprawdę nie chcę robić z siebie herosa) chciałabym umieć WAM pomóc. I wziąść cierpienie i wlać w Wasze zapłakane duszyczki troszkę optymizmu. Przedstawić Wam troszkę mojego poglądu. Dać troszkę mojej wiary. Tak bardzo chciałabym móc widzieć Wasze usmiechnięte buźki... no cóż.. ale niewiele mogę.Otaczam Was modlitwą. Swoimi myślami. Ale więcej w mojej ludzkiej sposobności nie mam by Wam pomoc.. Moge tylko Was wysłuchać i staram się dzielnie :zawstydzona/y:

Alicja bardzo się cieszę ... wszystko się u Ciebie ułoży. Będzie dobrze tylko TY SAMA MUSISZ W TO UWIERZYĆ!

Słodziutka możesz się podzielić tym cierpieniem innych ze mną. Ja też jestem silna nie musisz biedactwo brać wszystkiego na swoje barki. Tak więc dziewczyny oby Wam w życiu było lżej a ja sobie dam z tym radę. Słodziutka pisałaś o karze boskiej tak mi się przypomniało że moja własna babcia stwierdziła że Bóg mnie pokarał za to jaka jestem a ja po prostu jestem szczera często aż do bólu.
Carri ja poproszę o to ciacho z dostawą do domu.

Alicja dzięki za wsparcie bo się niebezpiecznie robi :sorry2::baffled::-D:-D:-D:-D

Agula ja Ci dam mojego skarbka wykradać :wściekła/y::no::angry::rofl2::-D

Alicja kim ja jestem? Edyta lat 28 urodzona w Tarnowie.. 171cm wzrostu, oczy niebieskie... hihihii

reklama
Dietka...Alicja jak Ci wychodzi...ja od 5 dni zadnych słodkości....a Carri nam tu takie łakocie pokazuje.....
A tak wogóle Alicja to chyba nie będziemy się biły o Wiesia....dogadamy się ...hihihihi

Do góry