reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej smutaski
ja od rana w nerwach
aby do środy i niech juz sie w końcu okarze czy pękła czy operacja, przerazona jestem:-(

u nas od rana a nawet od nocy pada śnieg ale z deszczem i jest okropnie, nigdzie sie na szczescie dzis nie wybieram i męzus tez dzis w domku pracuje, bo ślizgawica okropna.

reklama
Anetko dziekuje ........:)

Selenko witaj co tam u Ciebie?

Syla oj wierze ze chodzisz cala w nerwach....Mam nadzieje ze bedzie dobrze , bo przeciez MUSI !!!!!!! Trzymam kciuki

U mnie snieg sypie od rana ehhh ja chciec WIOSNE

Selenko jakoś nie mam weny do pisania ale czytam was na bierząco:tak:

Jakoś ostatnio nie mogę sobie poradzić sama z soba,kłócę się z wszystkimi,od szefa wczoraj usłyszałam że go ostatnio co chwilę atakuję,pokłóciłam się z koleżanką,z którą jeszcze nigdy się nie kłóciłam,ale juz okej;-)

Karola71, to może brak słońca? Albo ogólnie, wiem o czym mówisz. Miałam tak, czasem nawet teraz mi się to zdarza. Tez częściej podczytuję niż piszę.
Carri, co u mnie? Na bierząco, czasem "dzień świstaka". Czekam na wiosnę, wtedy zacznę działać, zajmę się remontem mieszkania, zakupami. Ja zawsze uzupełniałam braki słońca w solarium, teraz pozostało mi czekanie na słońce na niebie.

od 2 dni nie wymiotowałam, mdłosci jednak silne
mam okropne zaparcia i wzdęcia przez co bolą az mnie jelita
no ale zaraz konczymy 13 tydzien wiec moze cos ustąpi:-)

Selenko kazdy z nas czeka na wiosne .... Remont mnie tez czeka tylko takjak ty czekam na wiosne

Syla no to moze juz nie bedziesz rozmawiała z Panem Kibelkiem ....zycze Ci tego !!

no chciałabym...
bardzo pomaga mi woda SMAK Muszyny, jest lekko mineralizowana i taka słonawa i pomag mi na mdłości...
za to co chwila latam siku, w nocy wstaje po 2 razy bon nie wytrzymuje..hehe

Uffff, doczytałam...
A więc witam w poniedziałek:-)

Wczoraj byliśmy na urodzinach u teściowej i pierwszy raz zrobiłam jej taki skromny prezent( kawa i bomboniera), bo się wkurzyłam na nią... Mojej szwagierce kupiła na gwiazdke zmywarke do naczyń, a ja dostałam 50 zł, szwagierce pilnuje dzieci, gotuje i wogóle jest na każde zawołanie, a mnie ostatnio tylko poucza....mam czasami jej dosyć, mimo, ze ona nie jest złą kobietą, ale pod dużym wpływem szwagierki( a szwagierka mnie nie lubi:baffled:)

Syla, a może spróbuj śliwki suszone na czczo, super działają na zaparcia:tak:

reklama
Do góry