reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alu(Also) przecież nie powiem kłótnia ;-)hihihi. Dobrze że pewne rzeczy JEJ wykrzyczałaś. Jak napisałam. Jeśli jest choć trochę OK i dotarło do niej co mówiłas to napewno będziesz mieć czas na jakiś spokój...Oby tak było. Ale Ty się już tak więcej nam nie denerwuj oki?

Kasiu zmykaj w teren i do napisanka. Już nawet aparat wyciągnęłam booo kiedyś tam zrobiłam zdjęcia dużego pokoju. Ale nie podłączę bo gostek co robił remont taki krótki kabel zostawił do internetu że jak wsadzę od foto to wyrwę od inter. Zaczekam na M.. jak wróci postaram się choć wkleić zdjęcia z dużego pokoju. A mały póki się teraz nie sprzątnie to nie ma szans.. :-) i kuchnia i wogóle chaułpkę mam do sprzątanka.

Anetko witaski po weekendzie. Więc jak tylko będę się wybierać i mieć troszkę czasu do grodu Kraka.. to dam Ci wcześniej znac...

reklama
Wybiore sie w tym tygodniu ..... :-)Wiem Edyta o nasze zdrowie trzeba dbac :)
A tak jak dziewczyny wczesnie pisały to to masz tego wiesia kochanego ;-)

Edytka, ja też czekam na zdjęcia z Twojego mieszkanka, nie daj się długo prosić, pleasee!

Kasiekkm, no co za bezczelna kobieta. Ja takich ludzi nie kumam, masz rację idź na zwolnienie, skoro nie potrafi docenić tego, że pracujesz. Moja mama mi kiedyś powiedziała ważną rzecz, pierwsza, że jak człowiek sam siebie nie uszanuje to nikt go nie będzie szanował, a druga, że w pracy nikt nie podziękuje i nie doceni takiego poświęcenia. Ja co prawda póki co nie mogę narzekać, bo mi w pracy szefowa powiedziała, że mam się słuchać zaleceń lekarza i nie myśleć o pracy, bo wiedziała po jakich przejściach jestem. Często jednak słyszy się takie rzeczy jak Ty piszesz i to jest straszne, że często kobiety dla kobiet są takie podłe. Ja tego nie potrafię zrozumieć.

Alu nie będziesz mnie długo prosić.. wlkeję niedługo tylko jak pisałam do tego musi być mój Wiesiu bo z kablem mam problemy.. ale póki co zdjecia tylko z salonu bo tylko tyle zrobiłam :zawstydzona/y:

Ty Wiesia masz kochanego no i sama jestes kochana .....:-) U mnie tez jest juz lepiej ale to co zostało wypowiedziane zostanie mi w głowie :-(

reklama
Witajcie:-)
Malo mnie ostatnio bo jakoś weny nie mam do pisania,jakiś dołek mnie dopadł i beznadzieja:zawstydzona/y:

Kasiek beszczelna babka,masz rację idz na l-4 i nie przejmuj się niczym i nikim:tak:

Also nieciekawie z tą teściową,może to że jej wykrzyczałaś da jakiś efekt:-)

Słodziutka robią się ale powoli,ale sie zrobią:-):tak:

U nas od wczoraj śnieg sypie nadal,boję się tego błota kiedy zacznie topnieć:wściekła/y::wściekła/y:

Mało piszę ale całym sercem jestem z wami wszystkimi:tak:

Do góry