Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
dokładnie, może owulka, a może jakiś stan zapalny???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kingus bardzo sie ciesze ...prosimy o fotke fasolki
Kinguś...no właśnie czekamy na foteczki....cieszę się razem z Tobą......
Hej kinius a co tam u Ciebie jak sie czujesz ))to znaczy czujecie DD
Kingus gratuluje fasolinki, dbaj o nią i dawaj nam fotke to sie pocieszymy z toba :-)
Obiecuje, że jutro wstawię zdjęcieKinguś..ZDJĘCIE, ZDJĘCIE....cieszę się BARDZO.....
Będę pisać codziennie. BuziaczekKinguś(Beatko) tak martwie się i myślę o Was cały czas. Więc napraw kompa i bądź z nami tak jak dawniej!!
Bardzo mi przykroJa jeszcze w piątek przyjmowałam gratulacje z powodu ciąży. Musiałam tłumaczyć że już nie jestem w ciąży.
Oj biedna malutkaz moja córeczka juz lepiej, goraczka spadła, mala ma wenflon i jeszcze 4 dni dozylego antybiotyku,
Zdrówka życzędalej zdycham teraz doszedl katar ja juz nie mam sily na moj organizm czy ja kiedys wyzdrowieje we wtorek ide do lekarza zobaczymy co powie
Witam. Angelka ma wspaniałą mamę. Pozdrawiam serdecznie.Witam Was wszystkie,na wstepie chce napisac,ze jestem tutaj jednorazowo,ale moze sie przedstawie,jestem mama Angelki.
Bardzo się cieszę, że masz takie wsparcie w mamieoj mamo mamo Ty mnie wszedzie znajdziesz ;-)
No piękny :-)a oto zdjecia z mojej cotygodniowej brzuszkowej sesji w pierwszym dniu 23tc
Łezka mi się zakręciła :-)cześc dziewczyny u nas dzień za dniem mija niepostrzeżenie brakuje mi czasu dosłownie na wszystko. Cyprianek jest naprawdę grzecznym dzieciątkiem w porównaniu z kacperkiem ale muszę wpaść w ten rytm i czekam z utęsknieniem na wiosnę, damy radę jakoś.