reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kingus, trzymam kciuki by betka rosla i by pęcherzyk rósł tym razem prawidłowo, teraz spokój najwazniejszy....

a ja czuje sie w miarę, brzucho ciagnie...a jutro mam o 11 wizyte u ginka a za tydzien usg i bedziemy podgladac dzidziusia

lece sie polozyc bo padam na pysk po pracy

reklama
haha ha ale sie usmialam bo mojej koszatnice wlasnie chcial uciec jeden maluszek, wyszedl sobie z domku i gupolek nie widzial gdzie jest, mamcia go w zabki wziela i zatargala spowrotem do domku hihi jak to smiesznie wygladalo :)
[video=youtube;A5hMPri3gjQ]http://www.youtube.com/watch?v=A5hMPri3gjQ[/video] to jest link jak wygladaj malutkei koszatniczki ale to nie sa moje choc bardzo podobne :)

Pixela - super brzuszek:-)

Pati - życzę aby leki pomogły, mnie się torbiel po antykach wchłonęła.

Słodziutka - oby komp zaczął współpracować.

Kinguś - super betka:-D trzymam kciuki za odpowiedni przyrost.

U mnie humor średni, @ się utrzymuje ale chyba ma zamiar się skończyć... Mam nadzieję bo już mam jej dość. Niby gin powiedziała, że mogę się starać ale mam jakieś mieszane uczucia:baffled:

Kingus....bedzie dobrze kochana!nie zamartwiaj się na zapas,lez ile sie da....betka ładna a pęcherzyk urosnie wiec głowa do góry....tulę....
Alicja....no wyobraz sobie,ze kupiłam....ale jeszcze chwilkę muszę zaczekać.....do @...no tak dla pewności....hihi....aby nikomu niezaszkodzic jakby co........

[video=youtube;WrFGvGGgbCE]http://www.youtube.com/watch?v=WrFGvGGgbCE&feature=related[/video] znalazłam jeszcze coś takiego :) moja taka towarzyska nie jest ale mało jej brakuje to tego świrka hihi

Witam:-)

Pixella brzusio już ładnie widać:tak:

Kinguś mocno trzymam kciuki żeby fasolka prawidłowo się rozwijała i betka ładnie rosła,najgorsze to czekanie ale zobaczysz wszystko tym razem bedzie dobrze:tak:

Pati.b gratuluje koszatników,mam nadzieję,że zabieg nie będzie potrzebny i macica sama się oczyści a potem fasolka się znajdzie:tak::-)

AgaAj dobrego humorku ci życzę:-)

Słodziutka no to naprawiaj ten komputer i wracaj do nas.Pozdrawiam:-)

Mojadzidzia mocno przytulam i witam:tak:

Mirka jaki piękny brzuszek,jeszcze troszkę i finał:tak:

Nie mam czasu wszystkim odpisać ale sledzę i wszystkie mam w sercu.

reklama
Do góry