reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kingus, trzymam kciuki by betka rosla i by pęcherzyk rósł tym razem prawidłowo, teraz spokój najwazniejszy....

a ja czuje sie w miarę, brzucho ciagnie...a jutro mam o 11 wizyte u ginka a za tydzien usg i bedziemy podgladac dzidziusia

lece sie polozyc bo padam na pysk po pracy

reklama
haha ha ale sie usmialam bo mojej koszatnice wlasnie chcial uciec jeden maluszek, wyszedl sobie z domku i gupolek nie widzial gdzie jest, mamcia go w zabki wziela i zatargala spowrotem do domku hihi jak to smiesznie wygladalo :)
[video=youtube;A5hMPri3gjQ]http://www.youtube.com/watch?v=A5hMPri3gjQ[/video] to jest link jak wygladaj malutkei koszatniczki ale to nie sa moje choc bardzo podobne :)

Pixela - super brzuszek:-)

Pati - życzę aby leki pomogły, mnie się torbiel po antykach wchłonęła.

Słodziutka - oby komp zaczął współpracować.

Kinguś - super betka:-D trzymam kciuki za odpowiedni przyrost.

U mnie humor średni, @ się utrzymuje ale chyba ma zamiar się skończyć... Mam nadzieję bo już mam jej dość. Niby gin powiedziała, że mogę się starać ale mam jakieś mieszane uczucia:baffled:

Kingus....bedzie dobrze kochana!nie zamartwiaj się na zapas,lez ile sie da....betka ładna a pęcherzyk urosnie wiec głowa do góry....tulę....
Alicja....no wyobraz sobie,ze kupiłam....ale jeszcze chwilkę muszę zaczekać.....do @...no tak dla pewności....hihi....aby nikomu niezaszkodzic jakby co........

[video=youtube;WrFGvGGgbCE]http://www.youtube.com/watch?v=WrFGvGGgbCE&feature=related[/video] znalazłam jeszcze coś takiego :) moja taka towarzyska nie jest ale mało jej brakuje to tego świrka hihi

Witam:-)

Pixella brzusio już ładnie widać:tak:

Kinguś mocno trzymam kciuki żeby fasolka prawidłowo się rozwijała i betka ładnie rosła,najgorsze to czekanie ale zobaczysz wszystko tym razem bedzie dobrze:tak:

Pati.b gratuluje koszatników,mam nadzieję,że zabieg nie będzie potrzebny i macica sama się oczyści a potem fasolka się znajdzie:tak::-)

AgaAj dobrego humorku ci życzę:-)

Słodziutka no to naprawiaj ten komputer i wracaj do nas.Pozdrawiam:-)

Mojadzidzia mocno przytulam i witam:tak:

Mirka jaki piękny brzuszek,jeszcze troszkę i finał:tak:

Nie mam czasu wszystkim odpisać ale sledzę i wszystkie mam w sercu.

reklama
Do góry