reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karolka....nie nie nie.....nie chodzi o test....bo jako takich specjalnych staranek u nas nie ma....chodzi o coś całkiem innego....ale wiecie jak to jest....nie zazywam nic co mogłoby zaszkodzić ewentualnej Fasolce,.....

Magdalenko no to jak lekarz powiedział ze mozesz działac to zycze powodzenia w starankach;-)

Pixelko no to czekam na wiesci od lekarza i moze na jakies zdjecie dzidzi:-)

Kingus to teraz nic jak tylko trzymac kciuki bede za Ciebie:-)

Agusia Aj wiemy wiemy jak to jest .... dlatego trzymam kciuki abys sie mile zaskoczyła:-)

reklama
Pati.b - doczytalam się o narodzinach koszatniczek! A ja cały zeszły tydzień szykałam kogoś kto ma do sprzedania małe koszatniczki:-). Bo moje niestety zeszły z tego świata (a takie kochane były...).
Niestety nie udało mi się znaleźć małych "koszy" i kupiłam szynszyla:-).

Nie nadążam za Wami:-D!
Siadam do komputera i zanim przeczytam wszystko to już nikogo nie ma na forum....
Niestety po raz kolejny tej zimy jestem chora i wygląda na to, że bede miała 4 dni czasu na nadrobienie zaległości na BB:-).

Do góry