reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Karolka....nie nie nie.....nie chodzi o test....bo jako takich specjalnych staranek u nas nie ma....chodzi o coś całkiem innego....ale wiecie jak to jest....nie zazywam nic co mogłoby zaszkodzić ewentualnej Fasolce,.....
Magdalenko no to jak lekarz powiedział ze mozesz działac to zycze powodzenia w starankach;-)
Pixelko no to czekam na wiesci od lekarza i moze na jakies zdjecie dzidzi:-)
Kingus to teraz nic jak tylko trzymac kciuki bede za Ciebie:-)
Agusia Aj wiemy wiemy jak to jest .... dlatego trzymam kciuki abys sie mile zaskoczyła:-)
Pixelko no to czekam na wiesci od lekarza i moze na jakies zdjecie dzidzi:-)
Kingus to teraz nic jak tylko trzymac kciuki bede za Ciebie:-)
Agusia Aj wiemy wiemy jak to jest .... dlatego trzymam kciuki abys sie mile zaskoczyła:-)
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Carri....nie trzeba trzymac kciuków....bo ja raczej nie chcę w "tej"chwili....muszę unormować pewne sprawy...bo nie chcę przezywać stresów....które mogłyby zaszkodzić......
kinguś
Nie poddam się
kochane dziękuje za wsparcie, teraz czeka mnie najgorszy moment czekanie czy pojawi się dzidziuś z serduszkiem.
Buziaczki dla Wszystkich
Buziaczki dla Wszystkich
kinguś
Nie poddam się
Będę próbować Dzięki ;-)Kingus staraj sie nie denerwowac.....i zacznij myslec pozytywnie;-)
reklama
Pati.b - doczytalam się o narodzinach koszatniczek! A ja cały zeszły tydzień szykałam kogoś kto ma do sprzedania małe koszatniczki:-). Bo moje niestety zeszły z tego świata (a takie kochane były...).
Niestety nie udało mi się znaleźć małych "koszy" i kupiłam szynszyla:-).
Nie nadążam za Wami!
Siadam do komputera i zanim przeczytam wszystko to już nikogo nie ma na forum....
Niestety po raz kolejny tej zimy jestem chora i wygląda na to, że bede miała 4 dni czasu na nadrobienie zaległości na BB:-).
Niestety nie udało mi się znaleźć małych "koszy" i kupiłam szynszyla:-).
Nie nadążam za Wami!
Siadam do komputera i zanim przeczytam wszystko to już nikogo nie ma na forum....
Niestety po raz kolejny tej zimy jestem chora i wygląda na to, że bede miała 4 dni czasu na nadrobienie zaległości na BB:-).