reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A u nas Igorka ma nasza dobra znajoma więc już na samym początku odpadł a tez mi się podobało. a poza tym teraz mój mąż wybierał bo ja wybrałam Kacperka więc to ona miał ostatnie słowo;-):-) (teoretycznie):-p

Wróbelek to moje gratulacje ze czujesz ruchy :-) Od mojego szwagra zonka tez juz czuje....:-)

Kingusia moje gratulacje z okazji podpisania umowy :)
Ala podpisuje sie pod dziewczynami , nie przejmuj sie takimi gadaniami !!!!!!!!!!!!! Głowa do gory !!!!!!!!!!!!!!:-(
Koti ja po zabiegu bylam trzymana cztery dni Takze jestem zdziwiona ze tak Cie krótko trzymano zwlaszcza ze nie miałas unormowanej temepratury!!!!!:baffled: Ja jeszcze do tego mialam robione oklady tzn łód mi kladziono na brzuch............moze tak zrob ....Przyłoz cos zimnego na brzuch .....

Jezyk synus ładna wage ma juz.....Oj ja sie juz doczekac nie moge kiedy Cyprianka urodzisz.Zapewne synus czeka na sliczna pogode by wyjsc na zewnatrz No kochana trzymam za Ciebie kciuki!:-)

Carri juz napewno nie bede sluchac takich rrzeczy ze moze cos pojsc nie tak
jak w ogole mozna cos takiego powiedziec bo ja bym nie mogla nikomu takich rzeczy powiedziec ze moze cos byc z ciaza nie tak !!!!!!!!!!!
ehhh brak slow
trzeba wierzyc ze bedzie dobrze :D

37.9 ufff jeszcze trochę.

dziewczyny Wasze posty o dzidziusiach w Waszych brzuszkach sa takie kojace, daja taka nadzieje.

reklama
Do góry