reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aga irl sorki ze tak pytam i sie wtrącam ale czy twoja mama to tak jak mój tata :-( mam nadzieje że źle odczytałam twojego posta

agnieszka dziekuje za przytulenie ale ja sie dalej martwie i boje bo takie plamienia krwia nie sa normalne jak ledwo co @ sie skonczyła :-(

reklama
Wierzę Ci Aguś...napewno Cię to denerwuje...biedulko...jakoś musisz się uzbroic w cierpliwość....poradzisz sobie bo Ty silna kobietka jesteś...a mama do czasu przylotu napewno poczuje się "lepiej"...a w domciu mozesz mieć ja na "oku"...więc głowa do góry.....

agnieszka a to chyba nie mozliwe zeby byla u mnie ciaza jak @ byla... kurcze a moze ja mam test zrobic? sama nie wiem czy to jest mozliwe normalnie zglupialam teraz

Pati.b....u mnie było tak...dostałam normalnie @...moze była ciut skromniejsza niz zwykle ale nie wiele...zazwyczaj mam 6-7 dni...tamta trwała 9 więc niepokoiło mnie to...zrobiłam test (sama nie wiem czemu)...wyszły dwie kreski...pognałam do gina....i tak to sie zaczęło....ale może u Ciebie to jakies zaburzenia...nie martw się na zapas kochana....
Agunia...dasz radę!!!

zrobie zaraz testa jednak i moze mnie to uspokoi... najwyzej jutro na pogotowie pojde jak wyjda dwie kreski

reklama
Do góry