slodziutka_e
Fanka BB :)
Sylwia a jak Wy się czujecie? Kiedy masz usg? Cos jeśli dobrze pamiętam chyba w tym tyg? Jak tam leżenie plackiem?Daj znać jak się czujecie! Proszę.
Karolka a Ty jakie masz samopoczucie? Jak relacje z mężem? Wszystko się układa?
Dosia dawno do nas nie pisałaś????? Jak tam u Ciebie?
Guska(Agulka) jak tam u Was??? Czy Ty masz syndrom wicia gniazdka jak nasza Madzia? Nic nie piszesz o wyprawkach dla maluszka???
Allaa a u Was cio nowego? Jak leniuszkowanie przebiegło?
Pyzunia cóż Ty robisz po tych nocach ze nie spisz
Mała Agula już Ci kiedyś pisałam że nie samych GG człowiek zyje... zapomniałaś o BB ;-):-)
Dilajla Ty kochana też tak rzadko do nas zaglądasz :----( Jak się czujecie?? Napisz choć dwa słowa od Was...
Madziu modroklejka - wyprane? wysprzątane wszystko? Jak mąż zdrowy już?
Iza a Ty jak się czujesz? Mało ostatnio też piszesz na BB.
Pati kochana może i lepiej że już tych tabsów zażywać nie będziesz!! Bo ty też bidulka jak widzę po nich (odkąd je zażywasz) spać nie możesz po nocach. Jak poszukiwania pracy?Buziam Cię w czółko.. mój Aniele stróżu
Karolka a Ty jakie masz samopoczucie? Jak relacje z mężem? Wszystko się układa?
Dosia dawno do nas nie pisałaś????? Jak tam u Ciebie?
Guska(Agulka) jak tam u Was??? Czy Ty masz syndrom wicia gniazdka jak nasza Madzia? Nic nie piszesz o wyprawkach dla maluszka???
Allaa a u Was cio nowego? Jak leniuszkowanie przebiegło?
Pyzunia cóż Ty robisz po tych nocach ze nie spisz
Mała Agula już Ci kiedyś pisałam że nie samych GG człowiek zyje... zapomniałaś o BB ;-):-)
Dilajla Ty kochana też tak rzadko do nas zaglądasz :----( Jak się czujecie?? Napisz choć dwa słowa od Was...
Madziu modroklejka - wyprane? wysprzątane wszystko? Jak mąż zdrowy już?
Iza a Ty jak się czujesz? Mało ostatnio też piszesz na BB.
Pati kochana może i lepiej że już tych tabsów zażywać nie będziesz!! Bo ty też bidulka jak widzę po nich (odkąd je zażywasz) spać nie możesz po nocach. Jak poszukiwania pracy?Buziam Cię w czółko.. mój Aniele stróżu