reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Gosiu najlepiej stosować się do tego co mówił lekarz ale jeśli będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości to idź do lekarza i nie patrz na to że ktoś powie że panikujesz...... Luteina jest naturalnym progesteronem więc napewno pomoże w utrzymaniu ciąży... najważniejsze że serduszko biło..... trzymam kciuki za kolejne spokojne miesiące....

Tak wogóle to witam wieczorkiem.....
Byłam dzisiaj u rodziców i jakoś mi smutno bo obydwoje bardzo podupadli ostatnio na zdrowiu..... tato ma jakiegoś niezydentyfikowanego guza przy uchu( od 10 lat) i w końcu nawet poszedł do lekarza i nie wygląda to ciekawie......
oprócz tego obydwoje czekają operacje na kolana i kręgosłup.... masakra..... tak to jest jak się całe życie pracuje fizycznie.....

dobra już nie smęcę.....

reniferku zawsze trzeba mieć nadzieję, ja miałam robione pierwsze usg w 6 tygodniu ciąży i lekarz stwierdził że prawdopodobnie bije serduszko, ale nie chciał mi robić wielkich nadziei a teraz Julka ma 4,5 miesiąca. Każda ciąża jest inna jak już ktoś napisał i niestety musisz poczekać na dalsze wyniki oczywiście daj znać co u Ciebie.
Gosiu nie wim co mam Tobie napisać, ważne że serduszko bije miej to pod kontrolą i idź jeszcze do kogoś innego w każdym razie nie czekaj 2 tygodni jeżeli będziesz się czuła niepewnie, trzymam za Ciebie i maluszka kciuki.
No tak dzisiaj dzień nieciekawy był i pogoda miała wpływ na nasze samopoczucie, u mnie oberwało się mężowi, który stwierdził, że warczę gorzej niż nasz pies, na szczęście bierze on to wszystko na luz, ma do mnie cierpliwość - to muszę mu przyznać, bo jestem skorpionikiem i charakter mam diabelnie trudny. Ale niedługo dziewczyny wiosna - bliżej niż dalej, słoneczko zaświeci jeszcze dla wszystkich, będzie dobrze.
Carri piękny wiersz, mówią że nadzieja matką głupich ale co bez niej byśmy czasami robili, zawsze trzeba ją mieć i trzeba żyć dalej innego wyjścia nie ma. Mój jeden Wujek powiada że czasami musi być źle albo jeszcze gorzej,żeby było lepiej bo jak jest lepiej to człowiek docenia dopiero to co ma. Życzę wszystkim samych lepszych i słonecznych dni.

Pogoda działa na mnie depresyjnie, rozleniwia mnie na maksa...
Cały dzień w piżamie i oczywiście nie posprzątałam... ale właśnie robię ciacha na jutro. Pijok do dziadków i bezę do rodziców:)

Co do PCO i testów owulacyjnych... Dogrzebałam sie w wynikach badań, że LH w grudniu w pierwszej fazie cyklu miałam 8,8 a test, który robiłam wykrywa poziom LH od 40. Może jednak to nie była pomyłka. Jutro zrobię nastepny ale niestety z innej firmy i nie znalazłamod jakiego poziomu działa. jeżeli wszystkie wyjdą + to nie będę juz więcej robić. Szkoda pieniędzy.

Dziękuję wszystkim,które mi odpisały fajnie czasem z kimś podzielić sie swoimi problemami, teraz uciekam do spania i mam nadzieję, ze wszystko skonczy się dobrze, dobrej nocki.

Ale tu cisza.........
Wróciłam z "imprezki"u rodzicow....było miło....mała spi więc myslałam,że wpadnę na bb....ale nikogo nie ma....trudno ...
Gosia....trzymam za Was kciuki i podpisuję się pod tym co piszą dziewczynki...
Zmykam....zyczę spokojnej nocy...
Gabi ...kochana wierzę,ze nie jest tak zle jak myslisz,bedzie dobrze kochana,musi....trzymam kciuki za Was....

KINGUS,,,,, czekam na testowanko,, skoro owulka była,,,:tak::tak::tak::tak:
Czekam :tak: mam nadzieje, że w końcu się uda;-)

cześć dziewczynki, u mnie lepiej, na szczescie dziś juz nie mama goraczki tylko boli głowa i zatoki od kataru....ale za to mój m sie rozklada....ech czekaja mnie ciezkie dni bo nie ma to jak szpital w domu....
Dobrze, że czujesz się lepiej.

Witam jestem tu nowa i mam wielki problem
Witaj. Niestety nie wiem co Ci poradzić oprócz tego, że zawsze można skonsultować się z innym lekarzem. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

Tak wogóle to witam wieczorkiem.....
Byłam dzisiaj u rodziców i jakoś mi smutno bo obydwoje bardzo podupadli ostatnio na zdrowiu.....
Trzyma się

Wróciłam z imieninek i przed snem postanowiłam wpaść zobaczyć co słychać.
Miłej nocki. Uciekam do łóżeczka bo już wykąpana jestem:-)

reklama
U mnie szpitala dziś ciag dalszy, wiki ma goraczkę, m zdycha w łózku...tylko ja się juz jako tako pozbierałam.....ech ech ech ....
no i własnie zauwazyłam, ze i mój suwaczek sie na 5 mies przestawił

Do góry