reklama
dobranoc kobietki
jakoś pustawo dzisiaj tutaj było..... jutro cały dzień w pracy z koleżanką więc pewnie nie popiszę ale postaram się zajrzeć.....
więc miłego tygodnia.....
Gabi, Sylwia, Kasiek, Szafirek i reszta czytająca w ukryciu proszę o znak że żyjecie.....
jakoś pustawo dzisiaj tutaj było..... jutro cały dzień w pracy z koleżanką więc pewnie nie popiszę ale postaram się zajrzeć.....
więc miłego tygodnia.....
Gabi, Sylwia, Kasiek, Szafirek i reszta czytająca w ukryciu proszę o znak że żyjecie.....
kinguś
Nie poddam się
W następnym cyklu dostanę clo co zwiększy moje szanseBeatko... może głodna byłaś i stąd zła ;-) bo Polak głodny - Polak zły ... a tak na poważnie... to tak czy siak musimy zaczekać jeszcze te pare dni i wszystko się okaże.. nie ma co gdybać.
Ja na chwilkę wpadłam ale widzę, że wszyscy już śpią :-)Witam kobitki jest tu ktoś ?
W takim razie dobrej nocki
Pewnie jutro będzie więcej ruchudobranoc kobietki
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Ale tu cichutko dziś było....miłej nocy kochane...zycze Wam wszystkim duzo zdrówka i optymizmu na cały tydzien...
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Witam i ja...
U mnie dzisiaj słoneczko pięknie w końcu świeciło, aż milej.Chciałam M wyciągnąć na spacerek a on.........39 stopni gorączki Chyba ta imprezka go doprawiła, bo już pod koniec mówił,że jakoś źle się czuje. Ale ogólnie imprezka udana:-)była na niej narzeczona szwagra mojego...Cud-kobietka, tyle dla mnie zrobiła po tym wszystkim, zawsze była obok kiedy potrzebowałam pogadać...ale przyjaciół poznajemy w biedzie...prawda?
Jutro jeszcze mam dzień wolnego, ale pewnie będę "usługiwać" mojemu M:-) Taka straszna z niego maruda jak jest chory...Ale czego się nie robi z miłości :-);-):-)
Uciekam spać dziewczynki.Wszystkie gorąco pozdrawiam
U mnie dzisiaj słoneczko pięknie w końcu świeciło, aż milej.Chciałam M wyciągnąć na spacerek a on.........39 stopni gorączki Chyba ta imprezka go doprawiła, bo już pod koniec mówił,że jakoś źle się czuje. Ale ogólnie imprezka udana:-)była na niej narzeczona szwagra mojego...Cud-kobietka, tyle dla mnie zrobiła po tym wszystkim, zawsze była obok kiedy potrzebowałam pogadać...ale przyjaciół poznajemy w biedzie...prawda?
Jutro jeszcze mam dzień wolnego, ale pewnie będę "usługiwać" mojemu M:-) Taka straszna z niego maruda jak jest chory...Ale czego się nie robi z miłości :-);-):-)
Uciekam spać dziewczynki.Wszystkie gorąco pozdrawiam
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek....
u mnie wszystko ok jak na razie,....mdlosci juz powoli przechodza i czasem caly dzien sie nie pojawiaja....czasem rozmowa z panem kibelkiem jest ale juz nie tak czesto....cycki bola ale juz nie tak mocna jak na poczatku....tak wiec chyba wszystko w najlepszym porzadeczku....
w srode usg wiec znow podejrze malenstwo jak sie ma
zycze wszystkim milego poczatku tygodnia
u mnie wszystko ok jak na razie,....mdlosci juz powoli przechodza i czasem caly dzien sie nie pojawiaja....czasem rozmowa z panem kibelkiem jest ale juz nie tak czesto....cycki bola ale juz nie tak mocna jak na poczatku....tak wiec chyba wszystko w najlepszym porzadeczku....
w srode usg wiec znow podejrze malenstwo jak sie ma
zycze wszystkim milego poczatku tygodnia
Hej! A dla mnie dzień dziś się zaczął fatalnie-dziś o 8 rano zmarła moja najukochańsza babcia jaką można tylko sobie wymarzyć miała 91 lat ale i tak łzy lecą grochem, wzięłam sobie nospę na wszelki wypadek. Najgorsze jest to że wszyscy przede mną ukrywali stan zdrowia babci od kilku dni co jeszcze bardziej mnie wkur.....ło.
Nie chcą mnie wziąść na pogrzeb bo boją się , bo ja z natury jestem przejmująca się wszystkimi i wszystkim. No i jeszcze ta odległość 70 km ode mnie.
Jestem jakaś rozbita dzisiaj sama nie wiem co mam robić.
Słodziutka gratuluuje remonciku, u mnie też by się przydało co nie co z młotkiem poszaleć.
Dziewczynki pozdrawiam wszystkie.
Nie chcą mnie wziąść na pogrzeb bo boją się , bo ja z natury jestem przejmująca się wszystkimi i wszystkim. No i jeszcze ta odległość 70 km ode mnie.
Jestem jakaś rozbita dzisiaj sama nie wiem co mam robić.
Słodziutka gratuluuje remonciku, u mnie też by się przydało co nie co z młotkiem poszaleć.
Dziewczynki pozdrawiam wszystkie.
Ostatnia edycja:
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
anesto przykro mi z powodu babci....
moze wszyscy maja racje......zostan w domu.....przyjdzie czas sama pojedziesz na cmentarz i porozmawiasz z babcia....ja zawsze rozmawiam ze swoja choc juz nie zyje 7 lat.....bylas z nia bardzo zzyta i stres jaki bedzie ci towarzyszyl w dniu pogrzebu z daleka od domu napewno dobrze na was nie zadziala....
moze wszyscy maja racje......zostan w domu.....przyjdzie czas sama pojedziesz na cmentarz i porozmawiasz z babcia....ja zawsze rozmawiam ze swoja choc juz nie zyje 7 lat.....bylas z nia bardzo zzyta i stres jaki bedzie ci towarzyszyl w dniu pogrzebu z daleka od domu napewno dobrze na was nie zadziala....