reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witajcie....
Anesto...współczuję i jest mi przykro z powodu Babci......
Agula...dobrze,ze mdłości powolutku mijaja.....
Wczoraj byłam na cmentarzu ,odwiedziłam wszystkich najblizszych....no i oczywiście Maleństwo takze...muszę przyznać,że byłam dzielna jak nigdy!
Ale za to mnie dopadło choróbstwo...chyba oskrzela....:-(...wszystko mnie łamie,mam gorączkę....itd...to se ponarzekałam.....
Trzymajcie się zdrowo!
Anesto...współczuję i jest mi przykro z powodu Babci......
Agula...dobrze,ze mdłości powolutku mijaja.....
Wczoraj byłam na cmentarzu ,odwiedziłam wszystkich najblizszych....no i oczywiście Maleństwo takze...muszę przyznać,że byłam dzielna jak nigdy!
Ale za to mnie dopadło choróbstwo...chyba oskrzela....:-(...wszystko mnie łamie,mam gorączkę....itd...to se ponarzekałam.....
Trzymajcie się zdrowo!
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
anesto u nas ok....czuje sie dobrze...mdlosci i wymioty powoli odchodza w zapomnienie w srode usg i mam nadzieje ze dzidzulka pieknie urosla i jest zdrowa
aga_irlandia
agus biedactwo.....zdrowiej szybciutko
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witam dziewczynki
Pati a Ty gdzie tak szybko uciekłaś???:-(
Alutka więc życzę Ci dzisiaj w miarę spokojnego dnia. Ale znów nie za bardzo bo wtedy czas strasznie się dłuży w pracy. Buziaczki dla Ciebie
Beatko... czekamy i na razie ciiiii. O następnym cyklu będziemy myśleć dopiero jak przjdzie ta wstrętna @!
Agula AJ całuski dla Ciebie. I miłego dnia również i dzisiaj Wam życzę.
enka a Ty coś też tak wparowała i wyparowała uciekaj... ale dzisiaj przyjdź na pogaduchy
pyzunia i jak mężowi lepiej po nocy? Ehhh te choróbska jak widzę dookoła szaleją. Mam nadzieję że nie za bardzo jednak marudzi Twój chłop
Spokojnego dnia...
Agula Irl czekamy z niecierpliwością na środę.. i badanie usg w innej klinice!!!!
Anesto (*)(*) dla Twojej babci. Niech odpoczywa w spokoju. Modliłam się za nią już teraz. Pomodlę się jeszcze dzisiaj.. obiecuję. A Ty..nie smutaj się JEJ odejściem. Pomyśl że czas najwyższy by mogła iść do Boga i móc cieszyć się z oglądania Go. Przecież na to całe życie czekamy. A smutek napewno Jej nie pomaga.. odejść. A Ona teraz jest szcześliwa. (Sam Bóg powiedział "nie płaczcie nad tymi co umierają,tylko nad tymi co się rodzą") Może nie dokońca słowo, w słowo to słowa Boga.. ale wszystko mówię z mojej ulotnej pamięci.
Pomódl, i módl się za Babcię, a napewno modlitwa będzie JEJ miłą. Pomyśl że opiekuje się Twoim Aniołkiem...
Miłego dnia pozostałym dziewczynkom!!!
Agatko spałam wybacz
Pati a Ty gdzie tak szybko uciekłaś???:-(
Alutka więc życzę Ci dzisiaj w miarę spokojnego dnia. Ale znów nie za bardzo bo wtedy czas strasznie się dłuży w pracy. Buziaczki dla Ciebie
Beatko... czekamy i na razie ciiiii. O następnym cyklu będziemy myśleć dopiero jak przjdzie ta wstrętna @!
Agula AJ całuski dla Ciebie. I miłego dnia również i dzisiaj Wam życzę.
enka a Ty coś też tak wparowała i wyparowała uciekaj... ale dzisiaj przyjdź na pogaduchy
pyzunia i jak mężowi lepiej po nocy? Ehhh te choróbska jak widzę dookoła szaleją. Mam nadzieję że nie za bardzo jednak marudzi Twój chłop
Spokojnego dnia...
Agula Irl czekamy z niecierpliwością na środę.. i badanie usg w innej klinice!!!!
Anesto (*)(*) dla Twojej babci. Niech odpoczywa w spokoju. Modliłam się za nią już teraz. Pomodlę się jeszcze dzisiaj.. obiecuję. A Ty..nie smutaj się JEJ odejściem. Pomyśl że czas najwyższy by mogła iść do Boga i móc cieszyć się z oglądania Go. Przecież na to całe życie czekamy. A smutek napewno Jej nie pomaga.. odejść. A Ona teraz jest szcześliwa. (Sam Bóg powiedział "nie płaczcie nad tymi co umierają,tylko nad tymi co się rodzą") Może nie dokońca słowo, w słowo to słowa Boga.. ale wszystko mówię z mojej ulotnej pamięci.
Pomódl, i módl się za Babcię, a napewno modlitwa będzie JEJ miłą. Pomyśl że opiekuje się Twoim Aniołkiem...
Miłego dnia pozostałym dziewczynkom!!!
Agatko spałam wybacz
slodziutka_e
Agulka AJ kochanie, najlepiej pędź do lekarza.. lub kuruj się sama tym co masz w domku. Choroba to nie przelewki jeśli jeszcze chodzi o oskrzela.
A jestem z Ciebie dumna... z wczorajszej postawy.
Całuski.. zmykam. Mam dzisiaj tyle spraw do pozałatwiania.
Buziale.....
A jestem z Ciebie dumna... z wczorajszej postawy.
Całuski.. zmykam. Mam dzisiaj tyle spraw do pozałatwiania.
Buziale.....
aga_irlandia
hej edytko...jak milo ze cie znowu tak duzo u nas
no moja srodowa wizytka faktycznie ostatnia w tej klinice i mam nadzieje ze w srode szczesliwie przejde do normalnej klinikii licze na fotke do kolekcji
no moja srodowa wizytka faktycznie ostatnia w tej klinice i mam nadzieje ze w srode szczesliwie przejde do normalnej klinikii licze na fotke do kolekcji
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Dzieki Dziewczynki..mam nadzieję,że mi przejdzie,naszczęscie miałam antybiotyk to sobie wziełam...oby pomógł bo zwariuję...zmykam.....zyczę miłego dnia Wam wszystkim....
Pewnie zajrzę do Was póżniej....
Edytko....;-).....
Andzi...a Ty gdzie sie podziewasz?
Szafirek,Kasiek,Carri.......
Pewnie zajrzę do Was póżniej....
Edytko....;-).....
Andzi...a Ty gdzie sie podziewasz?
Szafirek,Kasiek,Carri.......
slodziutka_e
Tym razem Agulka Irl urodzisz zdrowego bobaska! Sama się przekonasz. A zdjecie ... czekamy z niecierpliowścią na oglądniecie Twojego szkraba z nowymi parametrami - jak urosł.
reklama
slodziutka_e
Agula AJ tym bardziej pisz często bo będziemy się martwić....;-):-)
Trzymaj się kochana.
Ja też uciekam. Mam masę spraw do pozałatwiania, papapaaaa
Trzymaj się kochana.
Ja też uciekam. Mam masę spraw do pozałatwiania, papapaaaa