reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki Agunia- Nie nawet nie ma mowy nikt mnie nie chce zabrać także nawet nie mam z kim się zabrać:-(,mój mąż powiedział że nie ma nawet żadnej gadki , zostajew domu i już.
A powiedz mi jk Ty się czujesz tzn. jak się czujecie;-)?

reklama
Witajcie....
Anesto...współczuję i jest mi przykro z powodu Babci......
Agula...dobrze,ze mdłości powolutku mijaja.....

Wczoraj byłam na cmentarzu ,odwiedziłam wszystkich najblizszych....no i oczywiście Maleństwo takze...muszę przyznać,że byłam dzielna jak nigdy!
Ale za to mnie dopadło choróbstwo...chyba oskrzela....:-(...wszystko mnie łamie,mam gorączkę....itd...to se ponarzekałam.....

Trzymajcie się zdrowo!

Witam dziewczynki

Pati a Ty gdzie tak szybko uciekłaś???:-(

Alutka więc życzę Ci dzisiaj w miarę spokojnego dnia. Ale znów nie za bardzo bo wtedy czas strasznie się dłuży w pracy. Buziaczki dla Ciebie

Beatko... czekamy i na razie ciiiii. O następnym cyklu będziemy myśleć dopiero jak przjdzie ta wstrętna @!

Agula AJ całuski dla Ciebie. I miłego dnia również i dzisiaj Wam życzę.

enka a Ty coś też tak wparowała i wyparowała :sorry2: uciekaj... ale dzisiaj przyjdź na pogaduchy :zawstydzona/y::-D

pyzunia i jak mężowi lepiej po nocy? Ehhh te choróbska jak widzę dookoła szaleją:dry:. Mam nadzieję że nie za bardzo jednak marudzi Twój chłop :zawstydzona/y::-D
Spokojnego dnia...

Agula Irl czekamy z niecierpliwością na środę.. i badanie usg w innej klinice!!!!

Anesto (*)(*) dla Twojej babci. Niech odpoczywa w spokoju. Modliłam się za nią już teraz. Pomodlę się jeszcze dzisiaj.. obiecuję. A Ty..nie smutaj się JEJ odejściem. Pomyśl że czas najwyższy by mogła iść do Boga i móc cieszyć się z oglądania Go. Przecież na to całe życie czekamy. A smutek napewno Jej nie pomaga.. odejść. A Ona teraz jest szcześliwa. (Sam Bóg powiedział "nie płaczcie nad tymi co umierają,tylko nad tymi co się rodzą") Może nie dokońca słowo, w słowo to słowa Boga.. ale wszystko mówię z mojej ulotnej pamięci.:zawstydzona/y:
Pomódl, i módl się za Babcię, a napewno modlitwa będzie JEJ miłą. Pomyśl że opiekuje się Twoim Aniołkiem...

Miłego dnia pozostałym dziewczynkom!!!

Agatko spałam :zawstydzona/y: wybacz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Agulka AJ kochanie, najlepiej pędź do lekarza.. lub kuruj się sama tym co masz w domku. Choroba to nie przelewki jeśli jeszcze chodzi o oskrzela.
A jestem z Ciebie dumna... z wczorajszej postawy.
Całuski.. zmykam. Mam dzisiaj tyle spraw do pozałatwiania.

Buziale.....

hej edytko...jak milo ze cie znowu tak duzo u nas:)
no moja srodowa wizytka faktycznie ostatnia w tej klinice i mam nadzieje ze w srode szczesliwie przejde do normalnej kliniki:):):)i licze na fotke:) do kolekcji:)

Dzieki Dziewczynki..mam nadzieję,że mi przejdzie,naszczęscie miałam antybiotyk to sobie wziełam...oby pomógł bo zwariuję...zmykam.....zyczę miłego dnia Wam wszystkim....
Pewnie zajrzę do Was póżniej....
Edytko....;-).....
Andzi...a Ty gdzie sie podziewasz?
Szafirek,Kasiek,Carri.......

Tym razem Agulka Irl urodzisz zdrowego bobaska! Sama się przekonasz. A zdjecie ... czekamy z niecierpliowścią na oglądniecie Twojego szkraba z nowymi parametrami - jak urosł.

reklama
Do góry