reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no wlasnie

ja wg kalkulatora wyliczonego od daty miesiączki byłam w 6 tyg i 4 dniu
wg kalkulatora od daty stosunku - 7 tyg 0 dni

więc też bym się nie stresowała, tylko te krwawienie.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja też miałam taka sytuację w 5t4d miałam plamienie i zrobiono mi usg i serduszko jeszcze nie biło dopiero 2 tyg póżniej zobaczylam jak bije więc zawsze trzeba mieć nadzieję.

reklama
Ach z tego wszystkiego wzięłam tą białą bąboladę ze stołu :-)

Ja uważam, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło (mówię o poronieniu, nie czekoladzie :-))

Właśnie skończyłam gotować zupę z mrożonki (mówcie co chcecie, ale ja uwielbiam mrożonki) i wiem, że jest na jutro, ale mam na nią taką chrabkę, że nie wiem czy dotrwa

Mam pytanie do koła gospodyń ja technik technologii żywienia nigdy nie zaciągałam zupy mąką czy ktoś może mi poradzić jak to się robi. Na zasmażce, czy tak jak sos śmietana z mąką i wlewać. Błagam o pomoc!!!!!!!!!!

Odpowiednią ilość mąki należy wymieszać dokładnie z wodą, rozcierając wszystkie grudki, a nastepnie powstałą zawiesinę powoli wlać do gotującej się zupy, cały czas mieszając. Zupę należy jeszcze później chwilę pogotować

reklama

Kingusia jak tam USG????
Pęcherzyk pękł, owulka była prawdopodobnie w poniedziałek.:tak:

moje dziecie chore cala nocka rzyganko rozwolnienie ...teraz spi bidulek
pozdrawiam wszystkie buzka
Trzymajcie się, dużo zdrówka.

Dziewczyny melduję się nadal w dwupaku:-):-)
Jeszcze tylko 14 dni :tak::tak:

Kingus widze ze dobre wiesci od lekarza przyniosłas :)
Gdzieś w środku bałam się, że zrobi się torbiel ale nie mówiłam tego głośno;-);-)

ale damy rade prawda?
Pewnie, że damy.

Dziewczyny byłam dziś na becie i musze czekać na wynik aż do poniedziałku. Chyba oszaleje z nerwów:eek:
Czekamy z Tobą.

Byłam dzisiaj zapisać się na egzamin praktyczny prawa jazdy, nastawiłam się na czekanie z dwa miesiące i wiecie co nie wiem jakim cudem, ale akurat pani miała termin na 2 luty, 16:30... :szok:
Już trzyma kciuki:tak::tak:

.jutro musi byc lepiej
Zdrówka życzę kotku:tak::tak:

Trzymajcie proszę kciuki...
Mocno trzymam kciuki. Niech ta choroba Cię zostawi :angry:

jestem w ciąży:) 6 tydzień:)
:-):-)

Bardzo się bałam o dziecko ale przetrwałam wszystko jest dobrze czekam na poród jutro mam termin to ma być syn.
Super:-D:-D

musze wam cos pokazac to padniecie ze smiechu :-D mam takie coś na tapecie :-D przyszłam z domu włączyłam kompa i mało z krzesła nie spadłam :-D
Dobre:-D:-D:-D:-D:-D

nasmazylam nalesnikow i podjadam sobie taki zupelnie suche bez niczego....mniam......
Ty jesteś niemożliwa jakbyś napisała, że jesz suchy chleb to pewnie też byś mi narobiła smaku :-D:-D

Super aga :)
a ja wpadłam tylko się pochwalic że mam kolejna ocenke :-D 4
Super

RENIFERKU poczekaj spokojnie na kolejne usg.
ok, dzieki dziewczynki...
mam silną nadzieję ze w poniedziałek do Was nie dołączę...:sorry:
pozdrawiam ciepło!
Trzymam kciuki żebyś nie dołączyła.

Mam pytanie do koła gospodyń ja technik technologii żywienia nigdy nie zaciągałam zupy mąką czy ktoś może mi poradzić jak to się robi. Na zasmażce, czy tak jak sos śmietana z mąką i wlewać. Błagam o pomoc!!!!!!!!!!
Ja zabielam mąką+jogurt naturalny. Mieszam w kubeczku dodaję trochę gorącej zupy mieszam dokładnie i wlewam do garnka.

Do góry