reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ajajajajaj...Zapomniałam...
Słodziutka gratuluję ukończonego remonciku-teraz pozostaje się już tylko cieszyć ślicznym "nowym" domkiem.I zaglądaj do nas teraz częściej.

Jezyk życzę ci spokojnego oczekiwania i później szybkiego i bezproblemowego rozwiązania.

Syla oby mdłości w końcu ci dały troszeczkę spokoju.

Selenko piękne imię wybrałaś.

Teraz naprawdę uciekam
DOBRANOC

reklama
dziewczynki ja tylko daje znać, że żyję mam dołki straszne dziś się poryczałam M w rękaw ach. .. . a jakby było mało cierpię na bezsenność :-( postanowiłam jednogłośnie odstawić moje pigułki "szczęścia i spokoju" przepisane przez panią psychiatrę mam nadzieję, że jestem już dość spokojna by bez nich egzystować tylko spać po nich nie mogę i zarywam noce :-(
w poniedziałek idę na rozmowę w sprawie pracy do biura nieruchomości na cuda nie liczę ale proszę trzymajcie kciuki

DZIĘKUJĘ WAM , ŻE JESTEŚCIE BUZIACZKI SŁODKIE DLA WAS DZIEWCZYNKI

Ostatnia edycja:
Witam Was:) U nas szaro-buro za oknem. Zrobiła test owulacyjny i wyszedł +. Nie wiecie może czy przy clo one są w ogóle wiarygodne?

Pozdrawiam wszystkie dziewczęta:-)

Niusi - życzę powodzenia na spotkaniu:)

Selenko - super wieści:-)

cześć kobietki
chyba pogoda fatalnie na mnie działa i łapię jakiegoś dołka.... poczytuję ale nie mam jakoś weny.....
cieszę się że na BB ostatnio górą są dobre wiadomości.... trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny

pozdrawiam

Ja tez dziewczynki się "tylko" witam.
Weny brak..
Buziam wszystkie i cieszę się razem z Wami z wspaniałych wiadomości. Oby codziennie było ich tyle!!

Zmykam paaaa

Chorym - zdrówka życzę!!
A smutnym i zatroskanym - uśmiechu i wiary w lepsze jutro!

Witam dziewczynki:-D

Ale dzisiaj brzydko na dworze.Fuuuj:baffled: aż mi się już odechciało iść na imprezkę.
Ale obiecałam, to pójdę.
Mimo takiej pogody życzę wam dziewczynki,by ten dzień był jak najlepszy.
Buziaki

To i Ja się przywitam. U nas tez buro i nijako. Mąż chory, córka wraca z zainfekowanego zimowiska, nie wiem czy czegoś nie przywiezie. Oby Mnie ominęło, czy jest taka szansa? Ech, choróbska.
Niestety nie wszystko układa się po mojej myśli. Ale przynajmniej maluszek zdrowy, to wielkie pocieszenie dla Mnie. Resztę, "jakoś" poukładam.
Muszę poprasować , a tak tego nie znoszę!
M ma dziś rzekomo wolną sobotę, tak ze wspólnikiem ustalili, że co drugą się obijają w domku, ale polazł do warsztatu. Chory! Nie wiem czy Wam pisałam,że jak byłam w szpitalu i mąż mnie odwiedził, w międzyczasie ktoś nam wjechał w auto stojące na poboczu i je rozbił? Dobrze,że nie uciekł, a wizyta trwała krótko więc mamy sprawcę, ale samochód cały bok ma do wymiany. Więc mój M dziś zamiast się kurować rozkręca pół autka, bo nikt tego lepiej od niego przezież nie zrobi :angry:i szykuje do blacharza i lakiernika.
Chcę wiosny! Bez słońca mam dołki i nie wierzę w nic dobrego.
Wczoraj miałam rocznicę ślubu. 16-tą. I zamiast gdzieś iść spędziliśmy go na kurowaniu, bo chory. A dziś poszedł, taki niby chory, Wrrr
Przynajmniej kwiatki ładne..

reklama
Carri czas szybko płynie, więc niedługo staranka zaczniecie

Aga_ir dobrze, że kabelek naprawiony. A mdłości powinny wkrótce ustąpić. Życzę Ci oby jak najszybciej.A pomysł na serek w zupie i ja wypróbuję

pati gratuluję wyników w szkole

Sonita ja też mam apetyt za troje nawet. I od zabiegu przytyłam 3 kg. Wogóle mam doprzodu duzo, więc od poniedziałku planuję dietę rozpocząć

renifer zawsze trzeba mieć nadzieję. Ale niestety musisz czekać na diagnozę

pyzuniagaj zyczę udanej imprezki

nisi@ kciuki mocno bedę trzymać. A mnie chyba by się przydały te pigułki, bo zarty się juz skończyły. Depresja znów mnie dopadła

magdalenka38 niestety nie pomogę bo kompletnie się na tym nie znam

alutka na dołki tulaski ślę. Chyba większość z nas teraz dopada

Edytko oby wena wróciła, bo uwielbiam czytać Twoje posty

selenko z okazji rocznicy morza miłości, szacunku i zaufania Wam życzę. No i zdrówka oczywiście

Ja nastrój mam okropny. Jak pisałam depresja mnie znów dopadła. Chyba muszę się z tym zmierzyć i wizytę u specjalisty zamówić. Tyle, że przez neta bo tu lekarza z językiempolskim nie znalazłam. Na dworze wiatr silny i pochmurno,więc i mysli nijakie
Wszystkie pozdrawiam ciepło i miłego dzionka

Do góry