reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja mialam usg w 6 tyg i 4 dniu i seruszko tez jeszcze nie bilo.....

sorry, popierniczyłam - tak powinno być

ja wg kalkulatora wyliczonego od daty miesiączki byłam w 5 tyg i 4 dniu
wg kalkulatora od daty stosunku - 6 tyg 0 dni

więc też bym się nie stresowała, tylko te krwawienie.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
RENIFER
współczuję Ci to musi być straszne uczucie, bądź cierpliwa.
Dopóki nie masz silnych bólów (takich jak miesiączkowe) to nic jeszcze nie stracone.
Jeżeli przestałaś krwawić, może się udało uratować.
Ja jak zaczęłam krwawić, to nie przestałam aż w końcu miałam silne bóle i lało się ze mnie...

Czasem coś jest nie tak ze sprzętem, poza tym mi lekarz wyjaśnił, że 6tygodniowe dziecię nie ma jeszcze takiego serduszka prawdziwego. Więc jak cokolwiek się stanie, to widocznie dziecko miało od początku silną wadę i lepiej teraz niż jakby miało się urodzić i nie przeżyć.
:frown:

Zgodze sie z opinia powyzej kazda ciaza jest inna .A po drugie plamienie nie oznacza odrazu utraty dziecka takze głowa do góry i badz dobrej mysli

reklama
Do góry