reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A u mnie powolutku ku wiosnie bo mam juz dość dołków,dołów i dołeczków....
za duzo kłopotów jak na moję słabą głowę.....
Dziewczyny nie mówcie,ze zapeszyłyście.....u mnie oprócz M nikt o ciązy nie wiedział,musiałam powiedzieć mamie...bo nie miał kto zaopiekować sie Gosią na czas mojego pobytu w szpitalu...ale rozumiem Was.....
Pati....kazdy ma prawo do małego lenistwa...hihi....

reklama
Sylvii i Mama 24 witam i GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDZIA super, że już jesteś. Nie dziwie się, że nie masz sił, ja teraz też mam remont ale idzie baaaaaaaaaardzo wolno bo wszystko robie sama z mama (tzn na razie zrywamy tapety ciągle ja na dole ama u góry) i robimy tylko wtedy kiedy mama ma wolne czyli tylko raz 2 razy w tyg po 2 godzinki.

GABI zdrówka!!!!!!!!!!! Biedaczko jeszcze astma Trzymaj nam się!!!!!!!!!!!

Jeżyku napisz mi swój nr na priva bo jak będziesz w szpitalu z malenstwem to bede przekazywac wszystko na bierzaco. jeszcze nie mam prawka wiec nie dojade do Ciebie a M jeszcze siedzi w Holandii. Trzymam kciuki za zdrowe malenstwo i szybkie rozwiązanie

Luizko do poniedziałku czas ucieknie, ani się nie będziesz wiedziała kiedy!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie Słoneczka!!!!!
Ja dzisiaj też mam dzień lenia, ale jutro będzie trzeba ładnie posprzątać, więc nadrobię za dzisiaj:-)

Gabi kochanie, wracaj do zdrowia...:tak:

Edytko, super, że remoncik skończony:-)

Brzuchatkom wszystkiego naj naj naj!!!!!:-)

Also, pieknie za zdjęciach wyglądacie!!!
Syla, Aga Irl, pożegnajcie juz tych waszych łazienkowych kochanków!!!!:-D

Jezyk, juz niedługo, coraz bliżej... naprawdę malutko Ci już zostało:-)

Pati, piękana koszatniczka, a mąż to prawdziwy artysta:-D

Luiza, już niedługo poniedziałek i wszystkiego się dowiesz:tak:

A pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!

WITAM POPOLUDNIOWO

Sonitko to zycze powodzenia na egzaminie Mój maz tez mnie zacheca do zrobienia prawka Musze sobie wykupic tylko kilka godzin i hejaa na egzamin. Kurs zrobiłam kilka lat temu , wiec teraz juz nie musze placic za kurs tak duzzo

Pixelko jak zwykle duzo zdrowia zycze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alla miłego wypoczynku zycze :) Tobie sie nalezy taki odpoczynek:)
Ale ten Twó suwaczek mknie do przodu .

Gabi duzo zdrowka zycze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bój sie kochana , bedzie dobrze !!!!

Sivii Moje gratulacje !!!! I to si liczy pelen optymizm , napewno spokojnie przejdziesz te 9 miesiecy - z calego serca Ci tego zycze :)

Pati masz dowcipnego meza :)

Ja tez chcialabym by dzidzia na wiosne sie urodziła Ale dla mnie to mało ważne Wazne by jak najszybciej przyszedł czas na staranka a potem by szybciutko dwie kreseczki sie pojawiły:tak:

Pogoda dzis nie przyjemna, pochmurnie a do tego przyszla mgla Dobrze ze juz nie musze nigdzie wychodzic... Wieczorem z mezem jakis filmik sie obejzy przy Whisky i bedzie dobrze:-)

Przyszłe mamusie zapewne albo rozmawiaja z panem kibelkiem albo sobie drzemia , bo cóz innego mozna robic w taka pogode

Witajcie:-)

Sylvii28 i Mama24 witam cieplutko i gratuluje:-)

Słodziutka fajnie tak po remoncie usiąsc i cieszyć się,że się to już ma za sobą;-)Może teraz bedziesz częściej zaglądać?:-)

Gabi,Pixella życzę dużo zdrówka:-)

Dla wszystkich spokojnego wieczorka:-)

ja jestem
sasiad mi naprawil kabel do laptopa huuuraaaa.....
nasmazylam nalesnikow i podjadam sobie taki zupelnie suche bez niczego....mniam......
z kibelkiem rozmawialam dzis tylko raz:) chyba powoli bedzie przechodzic

ja jestem
sasiad mi naprawil kabel do laptopa huuuraaaa.....
nasmazylam nalesnikow i podjadam sobie taki zupelnie suche bez niczego....mniam......
z kibelkiem rozmawialam dzis tylko raz:) chyba powoli bedzie przechodzic

Super aga :)
a ja wpadłam tylko się pochwalic że mam kolejna ocenke :-D 4 znowu ale tym razem z etyki hihi a jutro zaliczenie niemieckiego i angla :) jak zalicze na 5 to super będzie bo będe juz coraz blizej wymaganej średniej, narazie osiągam 3,9 :)wracam do nauki ta ocenka znowu mnie zmobilizowała hehe:-)

reklama
Carri to zmobilizuj się, pewnie Twój mąż skrycie marzy aby jego kobieta miała prawo jazdy, aby mogła zawsze w każdym momencie siąść za kółkiem. Mojemu bardzo na tym zależało nie mówił, ale widziałam. Też odwlekałam egzamin :-) Ale jak z dam to wiem, że będzie dumny. Faceci lubią niezależne babki hihi :-)
W dzisiejszych czasach dobrze je mieć :-)
Poza tym fajnie sobie autkiem pojeździć, szczególnie w taką pogodą jak ta :-O

Do góry