reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja narazie uciekam,, myć główke i ogarnać troche mieszkanko,,,,,,:-D:-D:-Dpap potem napiszę,,,,życzę miłego dzionka,, dziewczynnki,,,OLu a ty nie szalej za mocno,,,..:-D:-Dbuziaki

reklama
rano nawet sie dobrze czulam no i wrocilam ze szkol i tak mnie naszlo na ziemniaki ze smietana....zostaly od wczoraj...no i se zrobilam.....wrrrr....i jak ja mam sie najesc???????ja ciagle jestem glodna.....wczoraj zjadlam tylko ten obiad co mi sie udalo....bo potem jakos tak nie bardzo chcialo mi sie jesc

Witajcie.
Also, ale Ty laska jesteś!! A z tym brzuszkiem to Ci jeszcze ładniej.
Zdrowia dla Mamy kochana..
Aguś Irl, wiem co czujesz, Ja od dwóch dni mam spokój, czyżby koniec mdłości? W sumie najwyższa pora, ale pamiętam co allaa pisała i mam tak samo, niestety.
Dziś mocne postanowienie załatwienia spraw na mieście więc się zbieram zanim dopadnie Mnie "Pan leń".
Miłego dnia kochane.

Dziewczyny melduję się nadal w dwupaku:-):-) nie pisałam bo jakoś nie miałam weny a poza tym wszyscy siedziliśmy dwa tygodnie w domku przez te choróbska i tak mi się cudownie przytulało do męża i bawiło z moimi chłopakami w policję że nawet nie chciało mi się komputera włączać:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale już jestem .W poniedziałek mam wizytę zobaczymy co tam słychać ale raczej spokój, czop dalej sobie spokojnie odchodzi skurcze są nieregularne i nie bolą za mocno więc spokojnie czekam na termin

reklama
Dzien Doberek - ja tylko na chwilke

Also jak ty slicznie wygladasz :) Piekny brzusio :)

Słodziutka dobrze ze JESTES !!!!!!!!!!!! W końcu skonczylas remont Huraa!
Bedziesz miala dla Nas czas... -jak miło. Remont masz skonczony to teraz bedziesz wypoczywac. Ja mam w połowie mieszkano wyremontowane a w kwietniu bedzie robiona reszta .

Kingus widze ze dobre wiesci od lekarza przyniosłas :)

Marlenko duzo zdrówka dlaTwej dziecinki zycze

Ozkone ..... moze dzis sie usmiechniesz a dolek minie

Jezyk dobrze ze sie odezwalas , a juz sie zastanawialam czy jestes juz po :-)
Jeszcze troszke a bedziemy ciociami :tak:

Agus znow ten pan kibelek ehhh Trzymaj sie dzielnie

Selenko, Ola, KasiekKm, Dilajla, Anetka83, mała, sylwia i wszystkie nie wymienione dziewczyny goraco pozdrawiam

Ja mykam do meza bo pozniej idzie do pracy

Do góry