reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek-)
aga_irlandia
ech wlasnie gadalam z panem kibelkiem
aga_irlandia
rano nawet sie dobrze czulam no i wrocilam ze szkol i tak mnie naszlo na ziemniaki ze smietana....zostaly od wczoraj...no i se zrobilam.....wrrrr....i jak ja mam sie najesc???????ja ciagle jestem glodna.....wczoraj zjadlam tylko ten obiad co mi sie udalo....bo potem jakos tak nie bardzo chcialo mi sie jesc
Witajcie.
Also, ale Ty laska jesteś!! A z tym brzuszkiem to Ci jeszcze ładniej.
Zdrowia dla Mamy kochana..
Aguś Irl, wiem co czujesz, Ja od dwóch dni mam spokój, czyżby koniec mdłości? W sumie najwyższa pora, ale pamiętam co allaa pisała i mam tak samo, niestety.
Dziś mocne postanowienie załatwienia spraw na mieście więc się zbieram zanim dopadnie Mnie "Pan leń".
Miłego dnia kochane.
Also, ale Ty laska jesteś!! A z tym brzuszkiem to Ci jeszcze ładniej.
Zdrowia dla Mamy kochana..
Aguś Irl, wiem co czujesz, Ja od dwóch dni mam spokój, czyżby koniec mdłości? W sumie najwyższa pora, ale pamiętam co allaa pisała i mam tak samo, niestety.
Dziś mocne postanowienie załatwienia spraw na mieście więc się zbieram zanim dopadnie Mnie "Pan leń".
Miłego dnia kochane.
aga_irlandia
no nic ide porobic troche.....odpadlo mi dzis sprzatanie domu zarobkowe wiec poodpoczywam troche.....ide posprzatac i ugotowac ziemniaki bo reszte obiadu mam od wczoraj
bede pozniej
bede pozniej
Dziewczyny melduję się nadal w dwupaku:-):-) nie pisałam bo jakoś nie miałam weny a poza tym wszyscy siedziliśmy dwa tygodnie w domku przez te choróbska i tak mi się cudownie przytulało do męża i bawiło z moimi chłopakami w policję że nawet nie chciało mi się komputera włączać ale już jestem .W poniedziałek mam wizytę zobaczymy co tam słychać ale raczej spokój, czop dalej sobie spokojnie odchodzi skurcze są nieregularne i nie bolą za mocno więc spokojnie czekam na termin
reklama
Dzien Doberek - ja tylko na chwilke
Also jak ty slicznie wygladasz Piekny brzusio
Słodziutka dobrze ze JESTES !!!!!!!!!!!! W końcu skonczylas remont Huraa!
Bedziesz miala dla Nas czas... -jak miło. Remont masz skonczony to teraz bedziesz wypoczywac. Ja mam w połowie mieszkano wyremontowane a w kwietniu bedzie robiona reszta .
Kingus widze ze dobre wiesci od lekarza przyniosłas
Marlenko duzo zdrówka dlaTwej dziecinki zycze
Ozkone ..... moze dzis sie usmiechniesz a dolek minie
Jezyk dobrze ze sie odezwalas , a juz sie zastanawialam czy jestes juz po :-)
Jeszcze troszke a bedziemy ciociami
Agus znow ten pan kibelek ehhh Trzymaj sie dzielnie
Selenko, Ola, KasiekKm, Dilajla, Anetka83, mała, sylwia i wszystkie nie wymienione dziewczyny goraco pozdrawiam
Ja mykam do meza bo pozniej idzie do pracy
Also jak ty slicznie wygladasz Piekny brzusio
Słodziutka dobrze ze JESTES !!!!!!!!!!!! W końcu skonczylas remont Huraa!
Bedziesz miala dla Nas czas... -jak miło. Remont masz skonczony to teraz bedziesz wypoczywac. Ja mam w połowie mieszkano wyremontowane a w kwietniu bedzie robiona reszta .
Kingus widze ze dobre wiesci od lekarza przyniosłas
Marlenko duzo zdrówka dlaTwej dziecinki zycze
Ozkone ..... moze dzis sie usmiechniesz a dolek minie
Jezyk dobrze ze sie odezwalas , a juz sie zastanawialam czy jestes juz po :-)
Jeszcze troszke a bedziemy ciociami
Agus znow ten pan kibelek ehhh Trzymaj sie dzielnie
Selenko, Ola, KasiekKm, Dilajla, Anetka83, mała, sylwia i wszystkie nie wymienione dziewczyny goraco pozdrawiam
Ja mykam do meza bo pozniej idzie do pracy