reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki jeszcze raz dziękuję za wsparcie i modlitwe za moją mamusię, to naprawdę pomaga.

Wklejam Wam fotki dzisiejsze, robione przed chwilą. Mój M się za bardzo nie postarał, ale może jutro same z Julką w dzień sobie lepsze strzelimy :).

Załączniki

• 24 week_a.jpg
    24 week_a.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 64
  • Jula i ja 25 week_a.jpg
    Jula i ja 25 week_a.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 66
reklama
WItam!!!!!!!!!!!!!!!
Już można powiedzieć po remoncie!!! Wkońcu :laugh2::-):-D:rofl2::laugh2::-):tak::-D:laugh2::-):-D:laugh2:
Jestem w pełni szcześliwa ale taka padnięta ze hoho
Nie dawałam znaków życia. Bo sprzątaliśmy mieszkanko. 4 dni sprzątania. W każdą dziure wleźliśmy :eek: i wszystko jest na cycuś glancuś :laugh2::sorry:
Nio jeszcze drobne popraweczki z karniszem (ekipa zrobiła inaczej - prościej, firanki miały być inaczej, znaczy mogą iść tak że ten stary karnisz będzieOK, ale ładniej wygląda jak będzie taki sam tylko z nieucięta przez ekpię listwą.. i trza zmienić by było ładnie):sorry::baffled: WIem wiem namieszałam ale musiałam pogadać seeee bo dawno mnie nie było :laugh2::-p
OD rana do nocy robiliśmy.. w sumie to pani do pomocy w sprzątaniu, ja i mężuś... i tak w trójkę mieliśy pełne ręce roboty :szok: Wiesiu mówi że gdyby wiedział co nas czekało po remoncie to by się na niego nie decydował. Ja też. Ale już jest po i nie ma co gdybać. Było mineło i trza iść do przodu...
ależ napisałam o sobie :szok: jak nigdy :eek: hihihi

Nie poodpisuję.. brak sił. Zresztą idę do męża... bo ostatnio to tylko mijaliśmy się w sprzątaniu.

Also modlę się za mamę! i tak cudnie wyglądaszzzzz :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: A jaki brzunio piękny :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Andzi kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pięknie wygląda "Julcia" nad suwaczkiem :laugh2::rofl2::-D
Faktycznie jak mnie nie ma to se pisze :angry:

Szafirku Kasiu kochana proszę bardzo!!!!!!

Agatko kochana ależ Ty też aktywna jesteś jak mnie nie ma :angry::angry::wściekła/y: Pięknie. Widać że lepiej jak mnie nie ma.. więcej się Was wtedy "odzywa"
Agatko zapraszam jak będziesz mieć czas na pogaduchy:-p:zawstydzona/y:
I nie smutaj się... choć WIEM z autopsji jakie to trudne

Agula AJ dziękuje..

Carri dzięki wielkie za pamięć. Miło wiedzieć że ktoś o mnie pamięta..

Kasiek uważaj proszę na siebie i maluszka.Dziękuje.

Luiza kochana wielkie gratulatki....

Wszystkie nie wymienione dziewczynki przepraszm ALE naprawde sił brak. Nadrobiłam tylko zaległości.... i muszę się położyć bo nogi mam całe spuchnięte.... od kilku dni i ledwno kuścitykam.

Jutro u mnie ksiądz po kolędzie...:laugh2::rofl2::-D Fajnie że tak późno i że Bóg chciał byśmy mogli Go godnie przyjać.:rofl2::laugh2:

Wklejam Wam fotki dzisiejsze, robione przed chwilą. Mój M się za bardzo nie postarał, ale może jutro same z Julką w dzień sobie lepsze strzelimy :).
Piękny brzusio, super zdjęcia :tak::tak:

WItam!!!!!!!!!!!!!!!
Już można powiedzieć po remoncie!!! Wkońcu :laugh2::-):-D:rofl2::laugh2::-):tak::-D:laugh2::-):-D:laugh2:
Jestem w pełni szcześliwa ale taka padnięta ze hoho
Dobrze, że wróciłaś bo się stęskniłam.

Ja już po usg.
Tak w duchu się bałam że zrobi mi się torbiel a tu zaskoczenie bo owulka była.
Jest echo ciałka żółtego ale brak płynu w zatoce co świadczy, że owulacja mogła być w poniedziałek. Mam zrobić progesteron 28.01.
Buziaczki

ALSO pięknie wygladasz..a jaki blask od Ciebie bije:-)
no slicznie
Edzia dobrze,że jesteś,i dobrze,że po remoncie już,a w sumie pochwal sie co pozmieniałaś?
Buziaki

Witam i ja po kilku dniach przerwy. Jakos mnie dołkowe nastroje dopadły i migrena od kilku dni mi dokucza.
Przepraszam, że na wszystko nie odpiszę, ale wszystkie Was mocno pozdrawiam
Widziałam tylko, że Edyska skończyła juz remont. Gratuluję, a o sprzątaniu coś wiem, bo ostatnio tydzień sprzątałam po przeprowadzce. Ale super, że miałaś pomoc ze strony męża,bo ja wszystko niestety sama robiłam. Nie licząc "pomocy" córeczki

Zyczę miłego dnia

Witam dziewczynki !!!!:-D:-D:-D
OLCIA WITAM,,,,, co tam,, jak nastrój?????

Słodziutka cieszę się,że wróciłaś,,,,,mówisz po remonciku....:-D:-D:-D:-D to ja czekam na fotki,,,,,heheh:-D:-D:-D:-D

SELENKO naprawdę się bardzo cieszę,,,,heh i ta Jula,,, moja wymarzona,,,,teraz będzie z górki,,,,:-D:-D:-D:-D

ALSO pięknie wyglądasz,,,, a jaki brzusio śliczny,,,i znów JULA,,,,,hehheh...............:-D:-D:-D

GABI... ty to jesteś bidulka,, strasznie mi CIebie szkoda,,,,,, nie wiem jak CIę pocieszyć,,,, tylko tym,,że jeszcze troszkę i będziesz tulić swoja córeczkę,,,,,,
, a chorubstwa a kysz,,,,,:angry::angry::angry:

Kingusia jak tam USG????

AGA AJ....:-D:-D:-D:-Drównież życzę aby więcej nie przyszła@@@:tak::tak::tak::tak:

NIUSIA dziękuje CI kochana,,,,, Ty wiesz za co,,,,, wracaj tu szybciutko,,,,:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

OKAZONE WITAM<,,,, dziśmoże będzie lepiej,,,,,,,

witam

also slicznie zdjecia ładny brzusio ...siostra sliczniutka

gabi zycze zdrowka

edytko witaski dobrze ze juz jestes ...

moje dziecie chore cala nocka rzyganko rozwolnienie ...teraz spi bidulek
pozdrawiam wszystkie buzka

Hej Kasiek
a nastrój w miarę ,tym bardziej,że dzisiaj przecież piątek :tak:a ja jestem umówiona na babski wieczór na piwko;-)nie moge sie doczekac
a co u Ciebie kochana?

reklama
HE j Marlenka,,,, mój też chory i tez zwracał,, teraz panuje niby grypa,,,,,, bidoczek niech śpi,, a Ty jak tam,,,, przeszło CI juz????/z ta wredna baba....:tak::tak:

Olcia,, mówisz babski wieczór,,, o jak ja bym poszła sobie na piwko,, tak mi sie marzy,,, uwielbiam takie schłodzone,,, a co u mnie, a jakos tak pod górkrkę,, nic mnie nie cieszy,,to pewnie dlategoże 3 tydz w domu,,,no ale od poniedziłąku do pracy,,, juz chyba mam dość siedzenia w domu,,, ja się do tego nie nadaję,,,,,,:-D:-D:-D w pracy nie miła atmosfera,,,, ale oleje to,,,, i troche wyjde do ludzi......heh:-D:-D

Do góry