reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Selenko cieszę się że Julia zdrowa,gratuluję córeczki:-)
Ja też jestem szczęśliwa że jesteście bo dajecie tyle wiary i nadziei:-)
Also modlę sie za mamę wierzę że wróci do zdrowia:tak:
Gabi witaj:-)
Pati dobrze że @ przylazła,teraz będzie juz łatwiej:tak:

E tam miód.Raczej mega mocny antybiotyk.Do tego właśnie mi astma wróciła.Do lekarza nie mogę iśc bo muszę leżeć.Zresztą nikt mnie od reki nie przyjmnie.Dusić się też nie mogę.Leków sama brac też.Na razie po tel. do gina strzeliłam sobie doraźnie wziewy (po 4 latach przerwy),telepie sie cała,ale zyję i dumam co dalej.
A po kilku dniach strasznego kaszlu bardzo boli mnie brzuch,mam skurcze.To tak jakbym zamiast leżec te kilka dni ciężary nosiła.Nie wiem co z tą szyjką:-( Specjaqlistka od kłopotów.:crazy:

Kurde Gabi to nie ciekawie ale znając Ciebie dojdziesz do siebie za parę dni i będzie lepiej...życzę zdrówka!!

spałam niecałe 5 h przez to nocne pieczenie bezy. Ale wszystkim smakował i dziadkowie się ucieszyli:)
Mniam mniam.

Ja dzisiaj jestem już po wizycie i po wykładach. U GINA SUPER,Po bad. ginekologicznym powiedzial, że dzidzia rośnie i jest zadowolony. Nast wizyta za 3 tyg.
Super :-D:-D

napiszcie mi szybciutko domowe sposoby: czym płukać gardło i jak czesto, czy pic mleko z miodkiem i czosnkiem....bo słyszałam, ze miodu nie wolno :-(....ile apapów na goraczke maxymalnie...boje sie, ze ten lekarz, bo musze isc do pierwszego lepszego cos wymyśli głupiego....
Mi lekarz mówił, że można płukać gardło woda z solą i herbata z miodem i cytryną.
Może troszke bolą mnie jajniki- to wszystko. Nawet mówiłam do mojego mężulka że wolałabym wymiotować na okrągło to wiedziałabym przynajmniej że jest wszystko ok.........
Niunia głowa do góry, na pewno jest wszystko dobrze.

dzisiaj postanowilam zabrac sie za sprzatanko ...mam w planach wyprac dywan ...wiec zabieram sie za to od rana bo pozniej bedzie gorzej
O to wielkie sprzątanko :-):-)

Myślicie że betę najlepiej robic w jednym laboratorium, czy to nie ma znaczenia??
Chyba raczej w jednym lepiej.

Moniakras popieram dziewczyny, zmień lekarza i zrób betkę.

Kinguś daj znać czy pekły.
Postaram się napisać.

wczoraj bylam na zebraniu u mlodego ...i jestem zadowolona jedzie na 4 i 5
Gratuluję :tak::tak:

przydałoby sie polenić trochę....ale to innym razem...hihi...
Oj ja też bym się chętnie poleniła.

uffff jestem....
dostalam list z policji:) nastepny egzamin mam 9 lutego:):):):) ale bede zakuwac.....
Już trzymam kciuki ;-):tak:

Dzisiaj chyba jest jakiś dzień dobroci, normalnie mój szwagier był w młynie po makę i przywiózł mi chyba z 25 kilo,
Chyba piekarnię otworzysz :-D:-D

Kochane koleżanki.
Mam wynik z genetyki.
Julia jest zdrowa!!!! I już wiem,że Julia.. Popłakałam się ze szczęścia. Takie emocje. Dziękuję,że wierzyłyście.
GRATULUJĘ

Od wczoraj wzielam sie za cwiczenia ....dawno nie cwiczylam tazke pomalutku stopniowo zabieram sie do ciwczen - dzis zledwoscia zrobilam wymagane przez siebie brzuszki :-pPorobiły mi sie zakwasy ...Ale obiecałam codziennie cwiczyc by zbic zbede kilogramy ;-) Troszke z WAmi pobede a potem bede mykac by sobie cos poczytac
Mi też by się przydało ale mam małego lenia ;-);-)

cześć dziewczyny:)
Cześć :-)

ja robiłam sobie testy owulacyjne i w pierwszym cyklu nie było jej wcale a dzisiaj zrobiłam i jest:)nie będę teraz działać ale cieszę się ,że jest bo widzę ,że organizm wraca do normy
No to super.

Mamie wczoraj wieczorem spadła temperatura i dzisiaj też nie miała. Jest troszeczke lepiej dzisiaj, ale nadal jest bardzo opuchnięta. W sobotę jedziemy z Julką do Niej.
Bardzo się cieszę, że temperatura spadła.

Hej,laski.A ja chora,kaszląca i wszystko mi sie chrzani:baffled:
Ciągle życzę zdrówka.

Ja dziś na 21 mam usg postaram się odezwać po lekarzu.
Przed chwilką zaczęła mi się dymić żarówka ale się wystraszyłam :baffled:

Ja tylko na chwilę. Wróbelku pewnie że psiaka nie można wyrzucić a poradzisz sobie wiem to z własnego doświadczenia bo mam spanielka Chapsika, który czuje respekt przed Julią. A propo Juleczek - gratuluję Selenko. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. Also trzymaj się to dobrze że temperatura spadła. Jestem dzisiaj padnięta bo małą swędzą dziąsła i miałam wrażenie że mi dziecko podmienili - taka marudna. I takiego zmęczenia Wam życzę.

reklama
Do góry