reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

zmykam do ksiazek papa, ps jeszcze porodku koszatniczki nie bylo :-D, postanowilam nie oddawac samca tylko go wykastrowac, a co? nie bedzie mi bzykał sie po kryjomu i wpadki robil :-D

reklama
No i najważniejsza wiadomość... dostałam nareszcie @...
Wczoraj minął dokładnie miesiąc od straty fasolki... zaczął mnie brzuch wieczorem poboleać... no i rano pojawiła się @... tak bardzo się wczoraj z tego cieszyłam a dzisiaj jak przyszła @...
Szybko minie a kolejne może nie będą tak bolesne.

dzisiaj do wawki kierwa jak mi sie nie chce
buziam Was wszystkie tule i w ogole 3 majta sie cieplo i pogodnie :-D:-D:-D:-D
Wracaj do Nas szybciutko:tak:

Kajeczka Salemka witajcie, bardzo mi przykro...

Lenabrax będzie dobrze :tak:

Bym zapomniała pozdrawiam WSZYSTKIE DZIEWCZYNY :-)
Pozdrawiam również:-D

Torcik urodzinkowy dla Was :-)
Piękny torcik. Czyli dziś masz urodzinki?

Kinguś trzymam kciuki żeby ten monitoring zakończył się fasolką:-)

Kinguś daj znać co z twoimi jajeczkami:tak:.

Kinguś czekam na wieści!!!
Wczoraj już byłam zmęczona i nie pisałam.
Na usg był pęcherzyk 25mm (18dc) ginka powiedziała, że w każdej chwili może pęknąć. Pierwszy raz widziałam na usg otwartą szyjkę:eek:
Ale nie wiem czy coś z tego będzie bo to były 3 z rzędu przytulanki.

reklama
Kingus mialam urodzinki 10 styczni , odrawiałam teraz w sobote a ze dopiero dzis weszłam na BB ....postanowiłam przeslac WAM torcik:-)

Dobrze ze smakuje ;-)

Do góry