reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki, dziękuję za wsparcie i modlitwę w sprawie mamy. Jesteście kochane.

Ja już po wizycie, dzisiaj usg nie miałam, bo byłam na tym 4d 2 tygodnie temu i gin stwierdził, że skoro miałam tak dokładne usg to nie ma potrzeby dzisiaj robić. Szyjka dzięki Bogu długa i zamknięta. Powiedział, że wszystko jest w porządku i że jak będę miała takie napinania brzucha to moge brać nospę. Kurczę z jednej strony to wolałabym mieć to usg, ale skoro czuję ruchy to po co męczyć dzidziusia.

Wróbelku, życzę zdrówka, mam nadzieję, że choróbsko pójdzie sobie precz.

Syluś, życzę jak najwięcej tych mdłości, chociaż potrafią być bardzo uciążliwe.

Aga_Irl, cieszę się, że rozmawiasz z kibelkiem. A powiedz mi byłaś na tym usg? Bo jakoś chyba na dniach miałaś iść?

Resztę dziewczynek pozdrawiam i mocno ściskam. Buziaczki.

reklama
Hej
Kinguś czekam na wieści!!!
Alicja ja mam blueconecta 5GB ale o ile dacie rade to int. kablowy bo jest duza różnica, sa dużo lepsze. Mam zasieg w miare ale te ograniczenie w ściąganiu głupie a przecież 5 gb to nie mało. I drogo. Szwagier ma w orange i też nie za bardzo. Polecam wiec kablowy, a jeśli już musicie to na krótki okres bo ja się wkopałam na 2 lata i jeszcze rok muszę się męczyc.
I nie płakaj kochana! Buziaczek

witam!
Ja tez kiedys poroniłam bedąc w ósmym miesiącu ciazy , przerzylam to bardzo ciezko , wczesniej długo sraralismy sie o dziecko a pózniej gdy zaszlam w ciaze obawy byly ogromne mysli byly tylko jedne, wspomnienia i ogromny strach przed kolejnym poronieniem.Napoczątku ciązy gdy lekarz poinformowalmnie ze ciąza znowu jest zagrozona bylam zalamana i musialam lezec.Lezą w domu nigdzie sie nie ruszając uswiadomilam sobie ze za bardzo mysle o tym co bylo anie co będzie, zaczelam myslec o zupelnie czyms innym i uwierz mi ze to dziala.Za osiem miesiecy urodzilam zdrową coreczke.Dzis ma skonczone dwa lata i nie wyobrazam sobie zycia bez dwóch kochanych moich dziewczynek bo niedawno urodzilam kolejną córeczke która ma dwa miesiace. Dlatego glowa do góry niemysl o tym co bylo a przede wszystkim musisz WIERZYC ze wszystko BĘDZIE DOBRZE !!!!!!!!!!!!!!!

Cześć kobiety
Strasznie mi przykro że mamy kolejnego Aniołka... (*)......

Also to super że wszystko jest ok..... bogłaskaj brzusio i straj się jak najmniej martwić..... życie czasami pisze scenariusz za nas.....

Pati niestety czasami trzeba myśleć o przyszłości także dalszej.... nie mam 20 lat i po wielu zmianach pracy trafiłam na fajną i w dodatku dobrze płatną.... a dziecko potrzebuje kochających rodziców ale także jeść i wele róznych innych rzeczy które kosztują....... ale już czasu malutko więc miałam czas na dokładne zrobienie badań... jeszcze w lutym będę robiła uro-gin...

Adula- wszystkie musimy wierzyć że będziemy tulić nasze maleństwa w ramionach.... po to tutaj jesteśmy....

dobranoc kolezanki

Hej dziewczyny
zaznaczam tylko swoją obecność,ostatnio nie mam weny do pisania ale cały czas czytam co u Was..
pozdrawiam

cześć dziewczyny ;-)

anetko milej iprezki

dziękować :) :-)

udanego najazdu

he... najazdu w sobotę nie było :-D ale czeka mnie to najprawdopodobniej w któryś dzień w tym tygodniu :szok:

Anetka - Udanej imprezki!
dziękować :-D

syla28 trzymam kciuki aby wszystko już było dobrze !!! przytulam mocno !!!

Carri spóźnione ale szczere życzenia... wszystkiego NAJ !!! :-)

Pati.b śliczne futrzaki :-D

also modlę się za Twoją mamę... trzymaj się kochana

Moja suczka ma cieczke i chyba wszystkie psy z okolicy lataja koło mojego domu...RATUNKU!!!!

no to masz wesoło :happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2:

Emilianon z całych sił zaciskam kciuki aby wszystko było w porządku !!!

Nowe dziewczynki witam serdecznie i przytulam mocno do serducha...

Mirka, Alutka, enka, słodziutka, niusi@, Alicja, Gabi, wróbelek, Ola, kinguś, karola, AgaIr, pixella, daaa, AgnieszkaAJ, allaa, iławianka, ona26, szafirek, pyzuniagaj, ozkane, kasiekkm, sonita, i cała reszta :zawstydzona/y: pozdrawiam gorąco !!!

więc tak jak napisałam wcześniej... najazdu teściowej nie było... ale co się odwlecze to nie uciecze...

No i najważniejsza wiadomość... dostałam nareszcie @...
Wczoraj minął dokładnie miesiąc od straty fasolki... zaczął mnie brzuch wieczorem poboleać... no i rano pojawiła się @... tak bardzo się wczoraj z tego cieszyłam a dzisiaj jak przyszła @... to po prostu koszmar... boli jak cholera ( ale to u mnie zazwyczaj tak było...) z tym ze zdążyłam chyba zapomnieć jaki to ból... i czuję się jak zdechła kura...

A psychicznie... koszmar... tak bardzo nie mogłam się doczekać tej upragnionej @ a teraz od rana siedzę i ryczę...

hej kobitki
a ja musze sie na jakis czas pozegnac :-:)-:)-(
dzisiaj do wawki kierwa jak mi sie nie chce
buziam Was wszystkie tule i w ogole 3 majta sie cieplo i pogodnie :-D:-D:-D:-D

reklama
witam się deszczowo....
Anetko tak to już jest że czekamy na @ a później aby szybko się skończyła.... ale już jakiś krok do przodu....

Uciekam zrobic sobie fotkę zęba .... ponoć jest martwy, a jest to jedynka:wściekła/y:.....
będę później

Do góry