reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wlasnie wciagnelam troszke spagetti( zawsze robie wiecej i wrzucam do zamrazarki)....oczami zjadlabym wszystko...ech....troszke zjem i juz mam dosc.....czasem mysle sobie ze ten maluch to sie w zaladku rozwija heheheh bo miejsca jakos mniej:)

a mnie choróbsko rozkłada:wściekła/y:
Nie daj się. A kysz choroboo

Aga_irlandia brzuszek już pomału widać ;-);-);-)

Beatko tak jak pisałam Madzi.. i Tobie życzę efektów z pracy.. jak i również INNYM staraczkom.. co poniektóre wiedzą że o nich piszę :cool::-):-D
A ja sprzątanie póki co mam na co dzień. Marzę już by odpocząć od niego. Zwłaszcze że nie lubię sprzątać :no:
Coś kurcze jakoś mało wiary we mnie w tym cyklu. Na początku myślałam, że nie będzie owulacji, później myślałam że ją przegapiliśmy :eek:
W następnym cyklu chyba clo dostanę to może wtedy lepiej pójdzie.
Ja też za bardzo sprzątać nie lubię :sorry2:

Kocham wszystkie zwierzątka ale najbardziej po porstu psy. Ale mam uczucia dla każdego stworzonka :-):-D
Ja też wolę psy ale mój kotek to przybłęda którego przygarną mój M i nie chciałam żeby musiał się z nim rozstawać. A kocham wszystkie zwierzęta oprócz pająków :szok:

ehhh dzisiaj mija miesiąc ...
Przytulam Cię

Hello wszystkim. Wiedziałam że to tak pięknie nie będzie. Jestem w 35 tygodniu ciąży i prawdopodobnie mam cukrzycę boję się jak cholera,
Spokojnie na pewno lekarz coś pomoże.

Slodziutka, Marlena jesteście bardzo dzielne. Wszystkie dziewczyny tutaj są bardzo dzielne.

no i nie pale juz 2 tyg i jeden dzien jestem w domu i mama pali wiec mam nadzieje ze mnie nie zarazi :)))
Trzymaj tak dalej ;-);-);-)

Witam:-)
No i udało się pojechaliśmy na 9 do kościoła a potem na giełdę :-) Kupiłam sobie koszulke do karmienia i stanik do karmienia a dla maluszka dwa śliczne pajacyki:-)

Aga, teraz to już trzeba:-) W sumie to już nie zostało mi dużo do kupienia, dla małego muszę kupić jeszcze trochę kaftaników, bo widzę, że mam za mało, do tego kosmetyki, pieluszki jednorazowe, wanienkę no i meble do pokoju, ale z tym to się nie spieszy, bo na początku i tak bedzie z nami w sypialni:-) Teraz to już sama przyjemność:tak: No i czekam na termometr, bo zamówiłam na Allegro taki do uszka i czoła, ale pisali, że maja opóźnienia z przesyłkami, więc pewnie dopiero pod koniec tygodnia przyjdzie:-)

reklama
Do góry