reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
wlasnie wciagnelam troszke spagetti( zawsze robie wiecej i wrzucam do zamrazarki)....oczami zjadlabym wszystko...ech....troszke zjem i juz mam dosc.....czasem mysle sobie ze ten maluch to sie w zaladku rozwija heheheh bo miejsca jakos mniej
kinguś
Nie poddam się
Nie daj się. A kysz chorobooa mnie choróbsko rozkłada
Aga_irlandia brzuszek już pomału widać ;-);-);-)
Coś kurcze jakoś mało wiary we mnie w tym cyklu. Na początku myślałam, że nie będzie owulacji, później myślałam że ją przegapiliśmyBeatko tak jak pisałam Madzi.. i Tobie życzę efektów z pracy.. jak i również INNYM staraczkom.. co poniektóre wiedzą że o nich piszę :-)
A ja sprzątanie póki co mam na co dzień. Marzę już by odpocząć od niego. Zwłaszcze że nie lubię sprzątać
W następnym cyklu chyba clo dostanę to może wtedy lepiej pójdzie.
Ja też za bardzo sprzątać nie lubię
Ja też wolę psy ale mój kotek to przybłęda którego przygarną mój M i nie chciałam żeby musiał się z nim rozstawać. A kocham wszystkie zwierzęta oprócz pająkówKocham wszystkie zwierzątka ale najbardziej po porstu psy. Ale mam uczucia dla każdego stworzonka :-)
Przytulam Cięehhh dzisiaj mija miesiąc ...
Spokojnie na pewno lekarz coś pomoże.Hello wszystkim. Wiedziałam że to tak pięknie nie będzie. Jestem w 35 tygodniu ciąży i prawdopodobnie mam cukrzycę boję się jak cholera,
Slodziutka, Marlena jesteście bardzo dzielne. Wszystkie dziewczyny tutaj są bardzo dzielne.
Trzymaj tak dalej ;-);-);-)no i nie pale juz 2 tyg i jeden dzien jestem w domu i mama pali wiec mam nadzieje ze mnie nie zarazi ))
aga_irlandia
hej kingus ano brzuszek zaczyna byc widac ale to dobrzeniech sobie rosnioe byle malenstwo zdrowe bylo
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Witam:-)
No i udało się pojechaliśmy na 9 do kościoła a potem na giełdę :-) Kupiłam sobie koszulke do karmienia i stanik do karmienia a dla maluszka dwa śliczne pajacyki:-)
No i udało się pojechaliśmy na 9 do kościoła a potem na giełdę :-) Kupiłam sobie koszulke do karmienia i stanik do karmienia a dla maluszka dwa śliczne pajacyki:-)
aga_irlandia
no mirus widze szal zakupowy trwa
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Aga, teraz to już trzeba:-) W sumie to już nie zostało mi dużo do kupienia, dla małego muszę kupić jeszcze trochę kaftaników, bo widzę, że mam za mało, do tego kosmetyki, pieluszki jednorazowe, wanienkę no i meble do pokoju, ale z tym to się nie spieszy, bo na początku i tak bedzie z nami w sypialni:-) Teraz to już sama przyjemność No i czekam na termometr, bo zamówiłam na Allegro taki do uszka i czoła, ale pisali, że maja opóźnienia z przesyłkami, więc pewnie dopiero pod koniec tygodnia przyjdzie:-)
magdalenka38
Fanka BB :)
właśnie gotuję pomidorową w piżamie, a co;-)
reklama
aga_irlandia
no prosze.....wyprawka jak siepatrzy
mnie tez bedzie czekac kupowanie wszystkiego bo nic nie mam...ale przynajmniej wiem co bede uzywac
mnie tez bedzie czekac kupowanie wszystkiego bo nic nie mam...ale przynajmniej wiem co bede uzywac