reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
moja pierwsza ciaza (odczucia) wszystko ok ...przeciez nie ja jedna jetem w ciazy
druga wszystko bedzie ok tylko tyle ze urodzilam wczesniaka trza bedzie bardziej sie oszczedzac ....jednak poronienie cos nie do pojecia ...jak to co sie stalo nie wiedzialam do konca co to znaczy (MYSLI ) chyba jestem jedyna ktora to spotkalo ....slowa lekarzy ze tak sie zdarza ....ok i w to wierzylam
ciaza 3 strach przed kazda wizyta w kibelku sprawdzanie ...jednak jest krew powtorak tego koszmaru ale wierze przeciez wtedy to przypadek ...jednak sie mylilam ...

dziewczynki bedzie ciezko ale ja jeszcze bardziej Wierze ze bedzie ok ...przeciez musi ...Bog Nas doswiadcza i wkoncu da nam zielone swiatelko

tak jak i ja Marzenko. Wierzę że kiedyś udac się musi. Gdybym nie miała mieć dziecka to po co byłyby te "ciąże"?? Bóg mógłby oszczędzić mnie i mogłabym być bezpłodna i nie przeżywać tego koszmaru. Myślę że w tym jest jakiś sens. Ale jak pisałam już wiele razy my jesteśmy czasem za malutcy by dojrzeć w tym wszystkim głęboki sens.
Koniec gdybania. Co ma być to będzie. Przecież każdy z nas ma swój krzyż który jest w stanie unieść.

reklama
moj M widze ze bardzo pragnie maluszka Nawet teraz jak ja wiedzialam on (nie) ale niech tak pozostanie nie chce go dolowac ...bo widze ze ta chec jest u Niego silniejsza ode mnie
zyczenia Bozonarodzeniowe stoja mi w oczach ...zyczenia dzidzi

dokladnie dziewczynki moje kochane
buziam na dobranoc moj czas sie konczy M wstaje

Do góry