reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się. Mąż ukradł mi kompa a ja oglądałam nasze zdjęcia :-D

Anesto witaski miłe. Nie nerwuj się. Wiem łatwo mi się mówi. Ale to nie wyrok i nie musi to oznaczać nic strasznego. Zreszta Mika już Ci napisała. A swoją drogą miałaś być tutaj często od 30.12 a Ty co na urlopie od BB :wściekła/y::-D:tak:;-):-)
Krzyczałam i krzyczałam za Tobą...

Marzenko jestem już kochana. Mąż śpi?? Taaa jak do 3 chce siedzieć to musi mieć skądś siłę

Mika buziaki dla Ciebie i Adrianka

Martuś jak napisała Mika z Andzi wszystko OK. Miała amiopunkcję. Czekamy na wyniki.A z Sylwią i Kasią już wiesz;-)

reklama
Zmykam się wykąpać i potem do spania, bo mam w planie jutro wcześniej wstać i na 9 do kościoła a potem na giłdę na małe zakupy, mam nadzieję, że mi się uda, bo ostatnio o 9 to ja dopiero wstaję:-D

Dziewczynki Buziam Was w czółka i do juterka!!!!!!!!!!

ona to poczekamy ...najwazniejsze ze jest ok Wczoraj ogladalam usg mojego synka to taki piekny widok ...

edytko aj widzisz co ja mam ostatnio z tym moim M ....gra i mnie zaniedbuje hihi

karola ja tez juz nie zrobie testuprzed @ cierpiwie poczekam do dnia wredoty ...sporo na ten temat czytalam ...i nastepnym razem bede cierpliwa

reklama
o magdalenko widze ze i ciebie meczy hiperplolaktynemia

Mam hiperprolaktemię czynnościową ale nie mam bardzo wysokich wyników - od wczoraj mam bromergon 0,5 tabletki wieczorem. W poprzednią ciążę zaszłam po tym jak leczyłam torbiele (2 cykle plastrów), później cykl na duphastonie - i w następnym się staralismi i się udało. Teraz zobaczymy jak będzie bo jak już pisałam ostatnie cykle miałam bezowulacyjne. Praqwda jest taka, że nie ma co gdybac bo wczesniej nie robiłam aż tylu badań i nie wiem jak przedstawiała się moja sytuacja hormonalna.

Do góry