reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a tak wogóle to miłego dnia, ja mam wolne i zaraz wymarsz do sklepu..... nie mam pomysłu na obiad:cool:.... może w sklepie mnie olśni....

reklama
a mój mąż w tym roku ma okragłą 30 ( niestety ja juz to dawno mam za sobą hihi)
i myślę,żeby mu wyprawić jakieś piekne przyjecie:)no i o prezencie trzeba pomysleć;-)

Prezent to zawsze był dla mnie największy kłopot :eek: w tamtym roku miałam lżej bo zaczął się psuć mojemu mp3 więc nie miałam problemu z wyborem prezentu :-D

a w tym roku to nie mam zielonego pojęcia co mu kupić... ale na szczęście mam jeszcze troszkę czasu:happy2:

Fakt że prezenty to problem, na imieniny dostał joysticka, pod choinkę słuchawki bezprzewodowe.... więc w prezencie urodzinowym zabieram go dzisiaj na duże lody a później do kina.....

Gabi no to utul swojego maluszka i niech szybciutko wraca do zdrowia.....

reklama
witam

mialam goscia z rana wiec dopiero sie witam

alla zapomnialam trzymam kciuki za dzisiejsze usg ...chyba o 18 ???
edytko ...WITASKI
Tak tak @ przyszla i trwala 2 dni ...ale moje wredoty tak wygladaja ...tak jak pisalam byly 2 kreski ...jednak @ przylazla i piersionka przestaly bolec ...staranka dalej trwaja :tak:

witam nowe kolezanki i tule do serduszka ...zaostancie z Nami ;-)

alutka ...oj coscik czuje ze M bedzie biedny hehe ...ale to i dobrze
agnieszka Aj ja sie tylko powtorze JESTES WIELKA !!! DO DZIELA KOCHANA

kasiu SUPER SUPER ze wszystko ok ...i tak do konca

syla czekamy na Ciebie i na Twojego maluszka

selenko czekamy ....

guska dziewczynka ??? supcio ...prosimy o wiecej postow

pozdrawiam Wszystkie mile panie :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry