reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cos zaleglosci mi sie narobilo...

Pixelka, Ty to taki chudziaczek jestes, chyba grubasow nie widzialas;-) Niech sie tam Twoj Maly Lokator dobrze i zdrowo rozwija.
Dee, Sowa, witam serdecznie i przytulam mocno. Choc na poczatku ciezko w to uwierzyc, kiedys dla nas wszystkich zaswieci sloneczko, musimy zyc z nadzieja w serduszkach. A poki co piszcie do nas duzo, duzo.

Enka, glowka do gory. Ja mam tak samo, kolezanki dzieciate albo w ciazy, tylko ja jakos wciaz na boku, nie moge sie dostc do mamusiowego klubu:sad: Maz nie wszystko zrozumie, nie zawsze chce sluchac. Faceci juz tak maja, sa inaczej skonstruowani, ale to nie znaczy ze ich to nie obchodzi. Na pewno przezywaja wszystko na swoj sposob. Dlatego masz nas tu, na forum. My zawsze wysluchamy, zrozumiemy i pocieszymy:tak:

Kasiek i Syla, nadal mocno zaciskam kciuki. Walczcie dzielnie Dziewczynki!

Aga, czekamy na wiesci z usg!

Selena, a Ty przypadkiem nie mialas dzis tez jakis badanek?

Zycze milego dzionka wszystkim Babeczkom i zmykam do pracy, ile tak mozna na forum siedziec;-)

reklama
dzień dobry :-)

Ło.... nadrobiłam wszystko;)

Przede wszystkim bardzo się cieszę że u Kasi i Syli wszystko w porządku :-D
Trzymam kciuki za Was dziewczyny !!!

Nowe dziewczynki serdecznie witam i mocno przytulam...

Ja wstałam pol godzinki temu... a co raz na czas człek se pozwolic może :-p

Jak tam Wasze nastroje dzisiaj ??

Aga, no ja nigdy nie wpadlam na trop jej klamstwa, ja to jej wierzylam slepo, tak jak reszta froumowiczek. Dopiero dzis wyczytalam w jednym z postow Agnieszki ze zieloni_mi byla klamczuchem, wiec moze Agnieszka bedzie miala wiecej do powiedzenia na ten temat. Tez nie wiem jak mozna cos przez internet udowodnic, ale wyglada na to ze ktos ja zdemaskowal.

Hej,laski.
Przede wszystkim Sowa,witam,dobrze,ze skorzystałaś z zaproszenia tutaj.Chodź każda z nas wolałaby na innych wątkach plotkować.Ale zostań z nami:tak:
Uff,Kasiek i Syla pod opieką.Trzymam kciuki,żeby było dobrze.Bo musi,prawda?
A ja,w wyrku dalej.Staram się czarne myśli odganiać:zawstydzona/y:
Miłego dnia.Na razie.

Nie no, zbulwersowalam sie dzis.
Jakis czas temu ogladalam program o kobiecie, ktora udawala ze przezyla zamachy terrorystyczne w Nowym Yorku 9.11. Opowiadala swoja niesamowita historie jak cudem ocalala z jednej z wiez WTC. Pelno jej bylo w mediach, na forach, gdzie tylko. Byla ogromnym wsparciem dla innych ktorzy przezyli, organizowala grupy spotkan, zbiorki pieniedzy. Pozniej ktos wpadl na jej trop, okazalo sie ze w dniu zamachu nawet nie bylo jej w NY...
I tak mnie zastanowilo po co ona to zrobila i pierwsze co sie nasuwa na mysl to rozglos. Bo niby zrobila duzo dobrego, pomagala innym, ale z drugiej strony bawila sie ich uczuciami, udawala ze wie przez co oni przeszli, ze jest jedna z nich, podczas gdy tak naprawde nie miala zielonego pojecia.
Tak mi sie nasunelo na mysl w zwiazku z zielono_mi.

reklama
Do góry