reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Daaa, witaj, i nie pytaj się czy możesz się przyłączyć, wszystkie tu jesteśmy aniołkowymi mamusiami i wszystkie tutaj jesteśmy po to, zeby sobie pomagać, więc pisz kiedy masz tylko ochotę.

reklama
Dziewczynki rozmawaiałam z Sylą dzidziuś żyje seruduszko bije ale okazało sie ze ma torbile na jajniku 5cm biedactwo najwazniejsze ze przestała krwawic lekarze nic nie mowia ach pomodlcie sie za Sylunie i za kruszynke moze jutro beda lepsze wieści

SYLUŚ JESTEM Z TOBA TRZYMAJ SIE KOCHANIE

Dzięki Niusia za wieści.
Dużo osób ma torbiele,trzymamy kciuki,żeby było dobrze !!!
a Kasiek się nike odzywa:zawstydzona/y:
Mnie za to pęcherz boli na całego,wyniki posiewu będą w piątek.Zadzwoniłam do gina,kazał mi do tego czasu urosept brać,teraz czekam aż ktoś mi kupi.
Witam nowa koleżankę,zostań z nami.

Daa...witaj przykro,ze poznajemy sie w takich okolicznościach,tyle Cię mocno....zostan z nami..sa tu wspaniałe dziewczyny,które zawsze podniosa na duchu,doradza,pocieszą...........to naprawdę najlepsza "terapia"....
Niusia....jeśli bedziesz miała okazje to pozdrów Sylkę ode mnie....mam nadzieje,że teraz juz wszystko będzie dobrze.....dziękujemy za wiadomość...
Kasiek....................???

Gabi tez mowilam sylwii ze ta torbiel moze sie wchlonie ale wiesz jak to jest w szpitalu lezysz i myślisz . . . ja wierze ze bedzie dobrze

a własnie czytałam o Kasi ciekawe co uniej biedna

gabi bidulko :-(
ja biore antybiotyk i zapomnialma ze mam po nimk klopoty zawsze wrrrr biore duomox i zawsze dostaje zapalenia po nim az mnie wszystko piecze na dole dobrze ze mam clotrimazolum to sie smaruje wrrr

Aga dokladnie tak uwazam musi byc dobrze dosc juz tego cieprpienia ten rok mial byc lepszy syla mowila ze polozne maja na oddziale 3 poronienia dziennie szok co sie dzieje

reklama
Do góry