reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale dlaczego my musimy doswiadczać takich okrutnych rzeczy. Przecież nie jesteśmy złe nie nalezy nam się żadna kara. My tylko chcemy mieć dzieci. Czy to jet takie straszne, czy na to nie zasługujemy??? Czasami to juz nie wiem jak ja mam to sobie tłumaczyć.
Bardzo się boje o nasze dziewczyny. Chciałabym żeby to były fałszywe alarmy. Naprawdę

reklama
właśnie,właśnie..weszłam żeby przeczytać dobre wieści,Uff z Sylą ok, a Ty gdzie Kasieńko??mam nadzieje,że Twoja nieobecność związana jest z kolejkami u lekarza

Dziewczyny... ale miałam kryzys po wizycie koleżanki... płakałam chyba z godzinę...
Wizyta była bardzo fajna... jednak później coś we mnie pękło...
Ja też czasem sobie popłaczę i troszkę pomaga. Mam nadzieje, że już lepiej się czujesz.

wrzucam fotke,,, mojego małego księcia,,,:-D:-D
Książę pierwsza klasa ;-)

Kasiekkm odezwij się

Ola mi też się sesja zaczyna w piątek :blink:
W takim razie trzymam kciuki:tak:

Witam! Od zeszłego tygodnia jestem mamą dwóch aniołków... Mogę się do Was przyłączyć?? Bardzo potrzebuje kontaktu z kimś, kto wie i rozumie, co czuję...
Witaj

Dziewczynki rozmawaiałam z Sylą dzidziuś żyje seruduszko bije ale okazało sie ze ma torbile na jajniku 5cm biedactwo najwazniejsze ze przestała krwawic lekarze nic nie mowia ach pomodlcie sie za Sylunie i za kruszynke moze jutro beda lepsze wieści
Oczywiście, że się pomodlę. Czekam na dobre wieści.
Syla trzyma się.

reklama
Jejku, Pixella, po Tobie wogóle nie widać, że w ciąży jesteś:szok: Ale super wyglądasz, teściowa napewno się nie zorientuje, ze u Ciebie w brzusiu fasolka rośnie:-D

Do góry