reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

alla no licze na to ze niedlugo bedzie lepiej...a tak zachwalalam na poczatku ze nie mecza mnie objawy...

ola ja dzis mam golabki i ziemniaczki:) szybko i latwo bo mialam zrobione wczesniej i zamrozone:):):)coz...trzeba czasem sobie zycie ulatwic:)

reklama
u mnie dzisiaj na obiadek ... nalesników ciąg dalszy .... my z m - ze szpnakiem
dzieci mają do wyboru ... z twarożkiem .... dżemem , lub nutellą ..

Zupy dzisiaj NIET!!!!

Aga i tak Ci sie późno te objawy zaczęły:-)
A ja wczoraj miałam tak zorganizowany dzień,że nie pomyslałam o obiedzie na dzisiaj haha ,mam nadzieję,że mój M zje w pracy...
ale mu się żona trafiła haha

juz po obiadku, ale sie najadłam:tak::tak::tak:
Ola ja miałam pizze na obiad, wczoraj z M zrobiliśmy cała blachę i zostało na dzisiaj.A jutro mam zamiar robić gołąbki, bo "chodzą za mną" juz od dłuższego czasu.
Uciekam poczytac książkę.
Buziaki.

hehehheh ja chyba moze tez zrobie.....moze po poludniu.....wlasciwie nic takiego dzis nie robilam...obiad wlasciwie sam sie zrobil,M posprzatal bo w domku jest teraz poszedl roznosic ulotki ktore mam do rozniesnienia(kazdy grosz sie przyda heheh)....niedlugo odbiore dziewczyny ze szkoly i moze wtedy ukrece te nalesniki

Aga
przepis na nalesniki
nalesniki --- ciasto normalne :-)

farsz
biore szpinak zamrożony 2 paczki , wkładam do miski z ciepłą wodą .. niech się rozmrozi
po rozmrozeniu wrzucam na patelnie , i dusze , aby woda odparowała .. dodaje troche masła i dusze dalej ,
pozniej scieram ząbek czosnku i wrzucam pokrojona w kostke papryke konserwowa .
na drugiej patelni podsmarzam boczek pokrojony w kosteczke , mieszam wszystko razem i doprawiam sola i pieprzem ...... zawijam w naleśniki i polewam sosem beszamelowym , a jak nie chce mi sie roic beszamelu to uzywam "sposób na roladki schabowe " jest to sos serowy ....

smacznego ..... dla nas pychota...... a ja ubóstwiam szpinak

reklama
Do góry