reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jak ja mieszkałam w irlandii to mialam takiego przyjaciela :) golden retriwera od naszego landlorda :) bo piesek mnie polubił i tak sobie przychodził na sniadanko o 6-7 rano :D a potem przed tv lerzał a najbardziej to mu sie podobało oglądac animal planet program funny animals hehe wtedy stawał przed tv i łapami opierał sie o stolik z telewizorem no i szczekał na telewizor hehe ale on to chyba wszystkich sasiadów uważał za przyjaciół bo od nas wychodził koło 8smej a ja z okna widziałam jak leci pod kolejne drzwi po kolejne parówki :D a potem koło połódnia do domu :) raz nawet sie ze mna i adamem na spacerek wybrał. chyba to za tym psiakiem tęsknię najbardziej :(

reklama
Aguś życze Cie zebys dopiero zauważyła ja będzie ma pomarańczowym , a najlepiej na czerwonym ....... albo jeszcze lepiej u Ciebie w ramionach .... a to to juz chyba zauważysz co?? :))))

on to chyba wszystkich sasiadów uważał za przyjaciół bo od nas wychodził koło 8smej a ja z okna widziałam jak leci pod kolejne drzwi po kolejne parówki :D a potem koło połódnia do domu :) raz nawet sie ze mna i adamem na spacerek wybrał. chyba to za tym psiakiem tęsknię najbardziej :(

to w końcu pewnie sam wyglądał jak paróweczka ;-);-);-)

no własnie co do koszatniczek to ide po te swirki na dół bo śpią w kuchni bo chałasują trochę w nocy - cwierkają jak wróbelki :) musze je wypuscic troche a co za tym idzie musze usiasc na podlodze przed biurkiem bo one jak tylko zauwaza dostep do kabelków to daja nura za biurko.... a sa bardzo szybkie kot by ich nie złapał bo nie zdarzył by sie pokapowac co to jest :)

a ja tak mysle ze z wielkim brzuchem bedzie łatwiej chyba bo cie zapamietaja na egzaminie i moze jakies ulgi bedziesz miała :)

no u mnie tez wszyscy spia nawet kosztniczki pocwierkały na mnie ze im swiatło zapaliłam :D rano tez chciały spac a ja ich budze o 6stej :D a potem gryza niedobre

reklama
Do góry