reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wpisz w googlach koszatniczki to ci wskocza zdjęcia :) fajne są bo strasznie swirują jak biegają po pokoju ale smakują im kabelki wrr i strasznie sprytne sa :)

reklama
jak ja nie mam czasu, jedynie to nie podoba mi sie ze strzelaja bobkami z za klatki...

laugh2_2.gif
laugh2_2.gif
laugh2_2.gif

nie no Pati... racja... jest wiele obowiązków wynikających z posiadania psiaka... i to musi być chociaż w 75% przemyślana decyzja...
My odkąd mamy niuńkę jeździliśmy tylko do domku w górach naszego kumpla :-) i to tylko na weekendy bo tak sie zlozylo ze wspolnego urlopu nie mielismy od dawna :sorry2:
Ale to nie tylko to... spacery, jedzonko. weterynarz w najmniej oczekiwanym momencie (bo np psiak pazura urwał i krew się leje)...
Ale pies był moim największym marzeniem od zawsze... i w koncu po prawie3 latach od wyprowadzki od rodziców się spełniło :-)

reklama
Do góry