reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam rankową porą
Anetka 83 ........... z tego gadania od grudnia przybylo mi 9 kg ..... szok
tzn ja mówię ze mam trzy oponki na brzuchu , dwie zimówki plus odjazdówka :-)

hehe no tego to nie słyszałam :-) dobre :-D
Mi przybyło tez troszkę ale dokłądnie nie wiem ile... przez te 2 mce co byłam w ciąży miałam apetyt za trzech chyba :baffled:

Anetko a Ty w pracy?:)

nie. w domciu :-)

nie mowcie o jedzeniu bo ja na diecie :-)

to tak jak ja :zawstydzona/y:

Ola ja tez :-)
hahaha tzn rano sniadanko , pózniej drugie , obiadek kolacyjka ...to ci odpiero dieta .. ha ha ha :-)

no to ja bez tego drugiego snaidanka... ale staram sie jesc dużo mniej niż wczesniej... tak wszystko przez pół... i trochę ćwiczę :baffled:

Jak tu wstac , jak kawy mi nie wolno?? oczy mam jak chińczyk .....
łomatko... nie wolno kawki?? ja uwiebiam ten napój... :-)

oj nie wolno .......... biore .... duzo żelaza ( wiesz w miedzy czasie żelazne rureczki na przegryzke ha ha ha )

a kawa utrudnia wchłanianie .... herbata z reszta tez
2 godz przed albo po wzięciu leków moge pic.....
a gdzie tu jeszcze do dwóch godzin............. łomatko .... prawie dwie godziny..

ide rozpalic w piecu ....... bo mi kacza skórka wyskoczyla hahah ( tak na gęsia mówi moj syn)

a ja ide do kuchni coś do picia zrobic bo potem bedzie tłok :)zaraz wracam
dzisiaj jestem sama i zastepuje 2 osoby,mam nadzieje,że bedzie spokój

reklama
brr wiem tyko,ze zimno:-)nie mam termometru wiec nie wiem ile było ale auto zamarzniete było wiec musi byc dobrze na minusie

Do góry