reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja biore Zaldiar
ma 37,5mg chlorowodorku tramadolu i 325mg paracetamolu

kręci mi sie po nim w głowie , ale chyba dlatego ,że mam bardzo niską hemoglonine 7,2 .... podniesiona 6,6

właśnie sobie przypomnialam ze byłam umówiona na 18ta u nowego gina i zaspałam grrrrrrrrrrr
zadzwonie jutro , moze mnie przyjmie rano?

ehhhh .....

reklama
Zadzwoń może akurat:tak:
Moja ciocia ma krople.Tylko teraz mi się przypomniało, że może to tramadol był.Nie wiem, ale jak przyjmuje to potem siedzi zakręcona na fotelu, bo się boi wstać tak jej się kręci w głowie

to zalezy no co Twoja ciocia to bierze
moze byc to diazepam , ktory tez tak dziala ... przeciwbólowo ale do tego moze zafundować karuzele w głowie
diclofenc tez ma podobne dzialanie jak i równiez dolargan .....

oj tych karuzelowych proszków jest wiele i niestety te co wymieniłam znam na własniej skórze ...

powód . wypadanie dysku .... bardzo bolaca sprawa( 4 lata temu)
jak i mam nadzieje wyleczona ( moze prędziej zaleczona )neuralgia pozostała po zbierajacej sie wodzie na opłucnej ( 2 lata temu)

Pyzunia jak by któs przeczytał moja karte zdrowia .... to na pewno nie dał by mi tylu lat co mam ...
dorzucił by pewnie ze 50siat więcej ...
rózne choróbska mnie sie trzymały i trzymaja .....

teraz pojawiła sie tarczyca i mięsniak .... no i hemoglobinka , której mam stanowczo za malo!

Witam Was dziewczynki :-)

Anetko, robię dziś Twoje bakłażany, zdam relację co wyszło.
.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: aż się boję... :baffled:

dilajla gratuluję synusia :-)

Gabi trzymaj się cieplutko !!! zdrowia cierpliwości i usmiechu życzę :tak:

selena trzymam kciuki !!!a takiej córci to tylko pozazdrościć :tak:

hej hej:-)widze Aga,ze Ty dzielnie na stanowisku:-)
ja mam jutro egzamin z matmy na studiach i zobaczymy co będzie

trzymam kciuki :-)

ja zmykam z mezem i pieskiem zaraz na spacerek,nie mogłam sie wymigać,przycisnęli mnie do muru,ze proszą, zeby z nimi isc a mi sie nie chce bo zimno...:-)brrr

ja dzisiaj rano swojego wygoniłam na spacer przed pracą ;-);-);-)

wrobelek85 modlimy się i jesteśmy z Tobą !!! Wszystko będzie dobrze !!!

Katrin257 taa... my tu cały czas o jedzeniu, ja zakręcona jak słoik na zimę i wszystko mi się teraz z jedzeniem kojarzy ;-) no cóż... na diecie tak jest :sorry2:
Pychaaa... gołąbki... muszę zadzwonic dzisiaj do babci co by zrobiła...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sonita witam i przytulam mocno

Syla kuruj się szybciutko

i znowu zimno.... jak zobaczyłam rano że termometr wskazuje - 14 to od razu mi się wszystkiego odechciało...

Pozdrawiam Was wszystkie i wszystkim przesyłam pozytywne fluidy :-D Trza się w końcu uśmiechnąć :tak:

reklama
witam rankową porą
Anetka 83 ........... z tego gadania od grudnia przybylo mi 9 kg ..... szok

tzn ja mówię ze mam trzy oponki na brzuchu , dwie zimówki plus odjazdówka :-)

Do góry