reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny a ja po wczorajszym dniu czuję że żyję!!!!!!!!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2: Byliśmy wczoraj na spacerze rany jak mi tego brakowało, co prawda chodziliśmy około 30 min. ja pełzłam a chłopaki szaleli na sankach ale byłam tak szczęśliwa że nawet mi zimno nie przeszkadzało:biggrin2::biggrin2:

Dzisiaj Piotrek poszedł do pracy a my z Kacperkiem popraliśmy ciuszków troszkę tzn. jeden automat (a ile jeszcze tego jest:szok:) i rozwiesiłam na suszarce w domu i tak mi się pewnie dostanie jutro że męczyłam się sama i nie poczekałam na męża ale to nie było nic wielkiego.

Wy jak zwykle strasznie duzo piszecie i choćbym nie wiem jak się starała to nie nadrobię. Widziałam dzieciaczki wróbelka i also śliczniutkie takie kruszynki.

reklama
Czesc

Widze ze chyba nikt nic nie wie o mojej wysypce, poczekam do pon. pije wapno.
Pospacerowałam dziś z męża bratanica. Ale to fajnie... ma 5 msc. i wózeczek fajny mmmm.......

Do góry