reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati, kochanie nie martw się na zapas, my współżyliśmy pierwszy raz 2 tyg po zabiegu, ważne że nie plamisz i nic Cię nie boli, tyle, że raczej starajcie się nie doprowadzić do zakażenia.

Pati, mówi się, że współżycie przed I @ jest niewskazane z uwagi na to, że zupelnie wyjałowiony organizm masz, żadnej naturalnej ochrony. To okres wyjatkowej podatności na infekcje.
Psia atakuje kable i zasilacz od laptopa... jak ją zaraz prąd popieści, to się zdziwi :))) A z tej jej wełny tylko się iskry posypią :)

jessuuu wiecie co ja to sie taka leniwa teraz zrobilam ze szok....m w domku siedzi wiec mi dogadza hehehhe...ja sobie siedze albo leze....obiadow specjalnie nie gotuje jemy co nam w rece wpadnie.....ale co tam....zaraz sie skonczy hehhe dzieci do szkoly wracaja a ja do pracy hehehehehe....

Aga Ir, no fajne to to nie jest :/ A boli jak diabli...
W poniedziałek idę zrobić wyniki. A teraz wiecie też się mogę zdjęciem usg swojego przychówku pochwalić! :))) Trojaczki :) szczawianowo - wapniowe co prawda, ale też je muszę urodzić :))))

aga, tez mieszkałam w irlandii przez rok :) z moim Adamem, ale pracy nie moglam znaleźc i postanowiliśmy zostac po ślubie w Polsce, żebym skończyła studia-miała też jakis papierek :D, a tutaj tez pracy nie mogę znaleźc chociaz skończyłam technikum ekonomiczne... szkoda gadac dalej sie nudze. odezwe się może kidys, jak znowu pojawią się dwie kreseczki albo jak znowu będę potrzebowała pomocy-wsparcia itd. ciągle czuje się jakaś rozbita...

reklama
Pati, odzywaj się jak tylko masz ochotę, ja tutaj siedzę od marca zeszłego roku, to forum tak wciąga, ze cięzko się z nim rozstać. Dziewczyny zawsze wszystko potrafią zrozumieć, więc pisz, pisz pisz:-)

Do góry