reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
pati rzadko kiedy mozna znalezc przyczyne poronirn:) ja mialam zrobione wszystkie badania i nie uzyskalam odpowiedzi.....choc ta aspiryna chyba dziala....wiec moze choc badania wykluczyly to jednak zespol antyfosfolipidowy jest?troche dziwne.....ale....oby skuteczne

o co chodzi z aspiryną bo nie rozumie :sorry2:

ale to taki oszukany bo prawdziwy to ma jajka surowe w sobie jak dobrze pamietam....
a ja sobie lubie zycie uprszczac wiec mieszam serki waniliowe z duzym jogurtem narturalnym dodaje rozpuszczona i zimna galaretke mieszam i wylewam warstwami.....rozne galaretki rozne kolory warst i przekladam rowniez sama galaretka.....pycha......tak jakby ptasie mleczko mozna powiedziec:)szybko i smacznie

Szybko? Jak kolorowo, to bynajmniej nie tak szybko.... zanim ta warstwa po warstwie zgęstnieje... Hymmm :) A jakby tak kisiel z serkiem waniliwoym wymieszać? :)))))

pati aspiryne przyjmuje sie w tych ciazach gdy jest zespol antyfosfolipidowy(poczytaj sobie o tym) no i u mnie wszystko wsakazuje na zespol polody obumieraly wszystki w okolo 10 tygodmiu ciazy....badania zespol wykluczyly po dwukrotnym sprawdzeniu ale specjalista powiedzial ze przy kolejnej ciazy sprobujemy z aspiryna no i bore:)

reklama
asia szybko szybko.....ja rozpuszczam galaretki w miniejszej ilosci wody i dodaje kostki lodu....blyskawicznie stygnie:) zrobie fotke to wam wstawie.....calosc maksimum zajela mi pol godziny.....wiecej trzeba czekac az wszystko sie zwiaze:)

Do góry