reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

U nas w nocy śnieg spadl... W ilości zaspokajającej najwybredniejsze gusta. Psia wpadła w śnieg, wystraszyła się i błyskawicznie do domu wróciła... bałwankowy potwór :))) śniegiem całe schody uwalone! Dywan posłuzył za ręczniczek i zadowolona psia znów pod drzwiami do wyjścia stoi... A Pancia se posprząta... Nie miała baba kłopotu, to se psa wzięła :)

reklama
U mnie teraz drobniutki śnieg pada.

Wybaczcie mi, że tak męczę pytaniami ale zostało mi jeszcze jedno.
Może rzeczywiście mam za duży poziom prolaktyny, poszła bym w sobotę na badanie ale podobno przeziębienie ma wpływ na wynik. Jak myślicie czy mogę na własną rękę zacząć brać ziołowy Castagnus na obniżenie prolaktyny:confused:

W zasadzie dom po świętach wymaga gruntownego sprzątania!!!! Choinka się obsypała troszkę już, kurzu wszędzie, resztki świątecznego jedzenia w lodówce... straszne, az się nie chce wierzyć... zabrać do roboty tez nie :)
A po 13stce planuję remont sypialni. Aktualnie jest bordowo - biała. Będzie biało-niebiesko-zielona.

Witajcie!!!

Gabi, ja też dopiero teraz zaczęłam robić zakupy dla maluszka, jakoś wcześniej bałam się, ze może się nie udać....a teraz jak już zaczęłam to strasznie się cieszę:-)Na dniach mają przyjść pierwsze paczuszki zamówione na allegro, a w sklepach też już trochę kupiłam i cieszę się jak dziecko:-D

Aga Irl, temperatura w ciąży może być podwyższona do 37, 2, ja tak miałam cały czas i lekarz zawsze mi powtarzał, ze to jest normalne, że nie mam sie niczym martwić.

Cyniczna, faktycznie, koleżanka bardzo taktowna.....:confused:

Alutka, Ty nasza laseczko:-)

Modroklejka, a może napiszcie wybrane imiona na karteczkach i ciągnijcie jak losy:rofl2::-D

Kinguś ja bym nie brała,jak nie wiesz czy trzeba.Możesz sobie tylko zaszkodzić niepotrzebnie.Nie ma co tak gdybać bez badania,że masz czegoś za dużo czy nie,w ten sposób nie ocenisz.

reklama
Do góry