reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no i tu alicja jest problem bo myslalam ze jak mi sie uda zdobyc te licencje to jeszcze pojezdze a tak...hmmmm....nic chyba z tego nie bedzie ....ja co prawda i tak bede jezdzic swoim samochodem wiec pracowac bym mogla tylko nie wiem czy sie zgodza.....cos mi sie nie wydaje......

Ja mam problem w niedziele powinnam dostać @ ale dziś jak badałam szyjkę bo w śluzie były takie ciemniejsze grudki(przepraszam za szczegóły) ale na zewnątrz nic się nie wydostaje(kicham, kaszle i nic). Jutro odbieram poziom progesteronu. Jak myślicie to może być małym progesteronem spowodowane? Już się gubię w tym wszystkim:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Brzuch nie boli a temperatura mało wiarygodna to się przeziębiłam i nie mogę sprawdzić czy spadła :baffled:
Pewnie i tak w niedziele zrobię test dla świętego spokoju.
Poprzednia @ też się tak zaczynała ale było tego trochę więcej. Ale mi się wszystko komplikuje :-(

Dzięki ;-)Tak teraz pomyślałam, że jak będę mieć te wyniki progesteronu to się wybiorę w poniedziałek do ginki, mam nadzieje, że będą jeszcze miejsca. Mam nadzieje, że to tylko wina progesteronu i jak go dostanę to będę miała w końcu normalne @

A dziś miałam przeczucie, że w następnym cyklu mi się uda ;-);-) I M mi dziś powiedział, że śniło mu się że byłam w ciąży ;-)

Uciekam do łóżeczka jutro się pojawię. Dobrej nocki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry