reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Dziewczynki!
Selenko wieści super!!!Agus czekamy na Twoje usg.
Mam nadzieje, że Wróbelek nie ma dostępu do neta i wszystko u niej ok.
My z M jedziemy dzisiaj do hotlu na Kaszubach na szalenstwa sylwestrowej nocy;-) hmmm, kto będzie szalał ten będzie...... Na szczescie z noclegiem wiec bede mogła w każdej chwili isc do pokoju i odpocząć.
Buziaki dla Was Wszystkich.

reklama
Andzi Ty wiesz jak się cieszę.

Kasiek(Kasiu) a czemuż to weny do pisania nie masz? Jak sie czuje przyszła mama? Powiedz co u Was.. A jak Wy spędzacie dzisiejszy wieczór?

Alutka czekamy... napewno będziesz wyglądać zjawiskowo...

Allaa udanego balowania. Fajnie macie ... i ten pokoik napewno Wam się sprzyda by odpocząć.

Agula AJ cieszę się że napisałaś. Trzymaj się kochana.

Agatko ależ masz koniec roku wrrrrr. Trzymam kciuki więc w następnym cyklu a Twój M niech wyzdrowieje.. i idźcie się dzisiaj zabawić.!!!!

Mika a skąd taka gorączka u Twojego M??? Coż się stało? Wirus?

Wszystkie inne dziewczynki całuję w czółka.

A życzenia? Chyba będzie jeszcze na nie czas :-D a jak nie? to jutro przecież jest NOWY ROK :rofl2::szok::-D

Czesc :-) co prawda nie mam za dużo czasu żeby tu pozaglądać do was, ale napewno będe częściej po nowym roku.
A dzisiaj życze wszytskim wam duuuużo miłości, zdrówka i spełnienia marzeń. W wiele szczęśliwości dla zafasolkowanych w postaci spokojnej ciąży, a dla oczekujących szybkiego ujżenia dwóch kreseczek na teściku!!! Oczywiście to wszytsko w roku 2009!!
Ja startuje ze starankami po Nowym ROku i jak Bóg da to już pod koniec styycznia będe mogła zatestować, ale jestem niecierpiwa. :-D Już bym chciałą!!

Witam kochane dziewczynki

Z okazji nadchodzącego NOWEGO ROKU chciałam Wam życzyć dużo optymizmu, pogody ducha, samych radosnych dni. Spełnienia marzeń w szczególności tego jednego :tak::tak::tak:
Ciężarówkom dotrwania do rozwiązania bez nieprzyjemnych wrażeń w pełni spokoju i radości z błogosławionego stanu
Staraczkom tych wymarzonych , wyśnionych i upragnionych 2 kreseczek

pozdrawaim Was bardzo serdecznie pewnie jeszcze dziś Was odwiedzę bo sylwka spędzamy w spokoju u teściowej nie mam ochoty na balety więc do zobaczenia może jeszcze w tym starym paskudnym roku bleeee;-)

reklama
Do góry