reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Dziewczynki!
Selenko wieści super!!!Agus czekamy na Twoje usg.
Mam nadzieje, że Wróbelek nie ma dostępu do neta i wszystko u niej ok.
My z M jedziemy dzisiaj do hotlu na Kaszubach na szalenstwa sylwestrowej nocy;-) hmmm, kto będzie szalał ten będzie...... Na szczescie z noclegiem wiec bede mogła w każdej chwili isc do pokoju i odpocząć.
Buziaki dla Was Wszystkich.

reklama
Andzi Ty wiesz jak się cieszę.

Kasiek(Kasiu) a czemuż to weny do pisania nie masz? Jak sie czuje przyszła mama? Powiedz co u Was.. A jak Wy spędzacie dzisiejszy wieczór?

Alutka czekamy... napewno będziesz wyglądać zjawiskowo...

Allaa udanego balowania. Fajnie macie ... i ten pokoik napewno Wam się sprzyda by odpocząć.

Agula AJ cieszę się że napisałaś. Trzymaj się kochana.

Agatko ależ masz koniec roku wrrrrr. Trzymam kciuki więc w następnym cyklu a Twój M niech wyzdrowieje.. i idźcie się dzisiaj zabawić.!!!!

Mika a skąd taka gorączka u Twojego M??? Coż się stało? Wirus?

Wszystkie inne dziewczynki całuję w czółka.

A życzenia? Chyba będzie jeszcze na nie czas :-D a jak nie? to jutro przecież jest NOWY ROK :rofl2::szok::-D

Czesc :-) co prawda nie mam za dużo czasu żeby tu pozaglądać do was, ale napewno będe częściej po nowym roku.
A dzisiaj życze wszytskim wam duuuużo miłości, zdrówka i spełnienia marzeń. W wiele szczęśliwości dla zafasolkowanych w postaci spokojnej ciąży, a dla oczekujących szybkiego ujżenia dwóch kreseczek na teściku!!! Oczywiście to wszytsko w roku 2009!!
Ja startuje ze starankami po Nowym ROku i jak Bóg da to już pod koniec styycznia będe mogła zatestować, ale jestem niecierpiwa. :-D Już bym chciałą!!

Witam kochane dziewczynki

Z okazji nadchodzącego NOWEGO ROKU chciałam Wam życzyć dużo optymizmu, pogody ducha, samych radosnych dni. Spełnienia marzeń w szczególności tego jednego :tak::tak::tak:
Ciężarówkom dotrwania do rozwiązania bez nieprzyjemnych wrażeń w pełni spokoju i radości z błogosławionego stanu
Staraczkom tych wymarzonych , wyśnionych i upragnionych 2 kreseczek

pozdrawaim Was bardzo serdecznie pewnie jeszcze dziś Was odwiedzę bo sylwka spędzamy w spokoju u teściowej nie mam ochoty na balety więc do zobaczenia może jeszcze w tym starym paskudnym roku bleeee;-)

reklama
Do góry