reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ech,jedna z kwietniówek się jakiś czas nie odzywała.Mimo dobrego (!) wyniku amniopunkcji,urodziła w 23 tyg. chore dziewczynki:no: Jejku,czemu tak się dzieje:-(

reklama
hejka dziewczynki :-)
mieliśmy spędzać dzisiejszy wieczór we dwójke (nie licząc Nuki i trzech papugów) ;-) ale tak jakos zgadałam się na gg z przyjaciółką z liceum... a że jej coś nie wypaliło z dzisiejszą imprezą zaprosilismy ją do nas :tak: dawno bardzo sie nie widziałyśmy więc pewnie czeka nas przegadanie całej nocy :-) a że pozanałam mojego męża własnie jak byłam z nią na szwendaniu się po klubach 10 lat temu więc tez będzie co wspominać :happy:

pozdrawiam i wszystki Wam życzę jeszcze raz przede wszystki SZCZĘŚCIA w Nowym Roku... bo to najważniejsze... reszta sama przyjdzie !!!

Za chwilę uciekam na sylwestrowy bal... sukienka czeka, chłodzi się wódka...

KOCHANE!!!!
Życzę Wam w Nowym Roku spokoju, radości oczekiwania, słodyczy spełnienia, ziszczenia marzeń, dużo miłości i zdrowia. ZDROWIA!!!! Dla Was i dla Waszych Małżonków, dzieci przyszłych i obecnych.

reklama
Do góry