reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Syla, gratulacje. Bardzo się cieszę. Naprawdę.
Witaj Edytko :)
Witam wszystkie koleżanki.
Przepraszam ,że się nie udzielam, ale podczytuje na bieżąco. 31 grudnia mam genetyczne USG.
Spokojnego wieczoru Wam zyczę. Ja wieczorami "umieram", poranne mdłości i wymioty są u Mnie wieczornymi. Ech...

Syla i ja również gratuluję z całego serca!!:-)
my przez przypadek dowiedzieliśmy się ,że ksiądz chodzi i było błyskawiczne sprzątanie a teraz czekamy:-)
kiedy pójdziesz do lekarza?

SYLUŚ KOCHANIE MOJE TY WIESZ
:-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2:
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!
G R A T U L A C J E !!!

:-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2::-):tak::happy::biggrin2::rofl::wink::yes::biggrin2::happy2::rofl2:

oj Sylwia no przecież nie uwierzymy w wiatry na moście:-D ponoć od tego też można mieć maleństwo:szok:
gratuluję z całego serca...... i życzę spokojnych miesięcy..... wiem że w naszym wydaniu to trudne...... wspaniała wiadomość!!!!!!!!

a u mnie wietrzenie na całego..... ale ja jakoś nie mam ochoty na przepracowywanie się.......

A Karola głowa do góry i łap optymizm latający w powietrzu...... napewno się uda..... przecież każda z nas jest taka fajna:tak:

reklama
no no aż Pati nie wytrzymała i w końcu odezwała się do nas!!!!!!!!
Andzi trzymaj się dzielnie..... im gorzej się czujesz tym lepiej...... wiem że dobrze mi mówić ale cóż ....... (może troszeczkę zazdroszczę).......
niestety pamiętam ten czas kiedy skończyły się u mnie mdłości:-:)-:)-:)-(

Do góry