reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
haha alutka nie mam czasu zalatana jestem a chce czas spedzony w domu wukorzyastac na maxa jak znadje prace to znowu nie bede miala czasu na przyjemnoisci a teraz chcialam poszyc troszke w nic sie nie mieszcze wrrrrrrr wiec czas zasiasc do maszyny buziolki podczytuje Was cały czas ale nie mam czasu na pisanie

Alutka ja łapię każdą nutkę optymizmu,walczę i się nie poddaję a co z tego wyjdzie tylko Bóg wie.:tak:

Syla mocno zaciskam kciuki.Syla pięknie zakończy fasolkowy rok ciekawe kto rozpoczie nowy.:tak:

Syla gratulacje :)
Witam moje drogie, święta i po świętach, mama nadal w szpitalu a ja próbuję odpocząć to były najbardziej męczące święta...
Edytko, Selenko :)

hej...
nie bylo mnie chwilke a tu takie wiadomosci!!!!!!!!!!!!!!!!!1SYLWIA GRATULUJE I SCISKAM MOCNO:):):)
oj dzieje sie tu dzieje.....jeszcze stary rok a jakie wiadomosci:) a jak nadejdzie nowy......uhuhu to dopiero bedzie sie dzialo:)

Sylwia ogromniaste gratulacje:-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D.Bardzo sie ciesze!!!!!!!!!
Selenko juz niedługo mdłości się skonczą i będzie super, wytrzymaj jeszcze troszke.
Szafirku przykro mi z powodu mamy, naprawdę miałaś ciężki rok.Tulę mocno.
Edytko buziaki.
Ja chyba w koncu zaczełam czuc jak moje maleństwo się przeciąga:-):-):-)

Ooooooooooooo:szok:
Sylwia,bardzo się cieszę.I mocno,mocno trzymam kciuki:tak:
To przyjmijmy kobietki,że Sylwia nowy rok ciut wcześniej rozpoczęła i teraz same dobre wieści tu będą:rofl2:
A ja jutro się ponownie na tą ohydną glukozę wybieram:baffled:,więc proszę o kciuki,co by się udało wypić i nie zwymiotować (!) i posiedzieć 2 godz.(jejku to chyba najgorsze,ja siedzę najwyżej 5 minut),i za wynik oczywiście też;-)
Selenko,jeszcze trochę i przejdą nudności:dry:
Na razie.Pa.

Allaa to chyba najpiękniejsze uczucie......

Gabi no to potrzymamy kciuki...... wcale nie zazdroszczę..... i jeszcze to siedzenie.... mam nadzieję że opis jutrzejszej wizyty nie będzie taki jak ostatnio:szok:

reklama
Sylwia GRATULUJE:happy::happy::happy:
Agula Irl czesc:-) kochana ja tu widze u Ciebie juz 9 tydzien mknie
suuuperowo:tak::tak::tak:
Gabi trzymam kciuki za glukoze jutro,dasz rade:-)

Do góry