reklama
haha alutka nie mam czasu zalatana jestem a chce czas spedzony w domu wukorzyastac na maxa jak znadje prace to znowu nie bede miala czasu na przyjemnoisci a teraz chcialam poszyc troszke w nic sie nie mieszcze wrrrrrrr wiec czas zasiasc do maszyny buziolki podczytuje Was cały czas ale nie mam czasu na pisanie
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Syla gratulacje
Witam moje drogie, święta i po świętach, mama nadal w szpitalu a ja próbuję odpocząć to były najbardziej męczące święta...
Edytko, Selenko
Witam moje drogie, święta i po świętach, mama nadal w szpitalu a ja próbuję odpocząć to były najbardziej męczące święta...
Edytko, Selenko
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hej...
nie bylo mnie chwilke a tu takie wiadomosci!!!!!!!!!!!!!!!!!1SYLWIA GRATULUJE I SCISKAM MOCNO
oj dzieje sie tu dzieje.....jeszcze stary rok a jakie wiadomosci a jak nadejdzie nowy......uhuhu to dopiero bedzie sie dzialo
nie bylo mnie chwilke a tu takie wiadomosci!!!!!!!!!!!!!!!!!1SYLWIA GRATULUJE I SCISKAM MOCNO
oj dzieje sie tu dzieje.....jeszcze stary rok a jakie wiadomosci a jak nadejdzie nowy......uhuhu to dopiero bedzie sie dzialo
allaa
Fanka BB :)
Sylwia ogromniaste gratulacje:-):-):-):-):-):-):-):-).Bardzo sie ciesze!!!!!!!!!
Selenko juz niedługo mdłości się skonczą i będzie super, wytrzymaj jeszcze troszke.
Szafirku przykro mi z powodu mamy, naprawdę miałaś ciężki rok.Tulę mocno.
Edytko buziaki.
Ja chyba w koncu zaczełam czuc jak moje maleństwo się przeciąga:-):-):-)
Selenko juz niedługo mdłości się skonczą i będzie super, wytrzymaj jeszcze troszke.
Szafirku przykro mi z powodu mamy, naprawdę miałaś ciężki rok.Tulę mocno.
Edytko buziaki.
Ja chyba w koncu zaczełam czuc jak moje maleństwo się przeciąga:-):-):-)
Ooooooooooooo
Sylwia,bardzo się cieszę.I mocno,mocno trzymam kciuki
To przyjmijmy kobietki,że Sylwia nowy rok ciut wcześniej rozpoczęła i teraz same dobre wieści tu będą
A ja jutro się ponownie na tą ohydną glukozę wybieram,więc proszę o kciuki,co by się udało wypić i nie zwymiotować (!) i posiedzieć 2 godz.(jejku to chyba najgorsze,ja siedzę najwyżej 5 minut),i za wynik oczywiście też;-)
Selenko,jeszcze trochę i przejdą nudności
Na razie.Pa.
Sylwia,bardzo się cieszę.I mocno,mocno trzymam kciuki
To przyjmijmy kobietki,że Sylwia nowy rok ciut wcześniej rozpoczęła i teraz same dobre wieści tu będą
A ja jutro się ponownie na tą ohydną glukozę wybieram,więc proszę o kciuki,co by się udało wypić i nie zwymiotować (!) i posiedzieć 2 godz.(jejku to chyba najgorsze,ja siedzę najwyżej 5 minut),i za wynik oczywiście też;-)
Selenko,jeszcze trochę i przejdą nudności
Na razie.Pa.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
a u mnie jak sie robi test na glukoze to daja do picia lucozade.....taki napoj energetyczny z glukoza ....mniam.....
reklama