reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
haha alutka nie mam czasu zalatana jestem a chce czas spedzony w domu wukorzyastac na maxa jak znadje prace to znowu nie bede miala czasu na przyjemnoisci a teraz chcialam poszyc troszke w nic sie nie mieszcze wrrrrrrr wiec czas zasiasc do maszyny buziolki podczytuje Was cały czas ale nie mam czasu na pisanie

Alutka ja łapię każdą nutkę optymizmu,walczę i się nie poddaję a co z tego wyjdzie tylko Bóg wie.:tak:

Syla mocno zaciskam kciuki.Syla pięknie zakończy fasolkowy rok ciekawe kto rozpoczie nowy.:tak:

Syla gratulacje :)
Witam moje drogie, święta i po świętach, mama nadal w szpitalu a ja próbuję odpocząć to były najbardziej męczące święta...
Edytko, Selenko :)

hej...
nie bylo mnie chwilke a tu takie wiadomosci!!!!!!!!!!!!!!!!!1SYLWIA GRATULUJE I SCISKAM MOCNO:):):)
oj dzieje sie tu dzieje.....jeszcze stary rok a jakie wiadomosci:) a jak nadejdzie nowy......uhuhu to dopiero bedzie sie dzialo:)

Sylwia ogromniaste gratulacje:-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D.Bardzo sie ciesze!!!!!!!!!
Selenko juz niedługo mdłości się skonczą i będzie super, wytrzymaj jeszcze troszke.
Szafirku przykro mi z powodu mamy, naprawdę miałaś ciężki rok.Tulę mocno.
Edytko buziaki.
Ja chyba w koncu zaczełam czuc jak moje maleństwo się przeciąga:-):-):-)

Ooooooooooooo:szok:
Sylwia,bardzo się cieszę.I mocno,mocno trzymam kciuki:tak:
To przyjmijmy kobietki,że Sylwia nowy rok ciut wcześniej rozpoczęła i teraz same dobre wieści tu będą:rofl2:
A ja jutro się ponownie na tą ohydną glukozę wybieram:baffled:,więc proszę o kciuki,co by się udało wypić i nie zwymiotować (!) i posiedzieć 2 godz.(jejku to chyba najgorsze,ja siedzę najwyżej 5 minut),i za wynik oczywiście też;-)
Selenko,jeszcze trochę i przejdą nudności:dry:
Na razie.Pa.

Allaa to chyba najpiękniejsze uczucie......

Gabi no to potrzymamy kciuki...... wcale nie zazdroszczę..... i jeszcze to siedzenie.... mam nadzieję że opis jutrzejszej wizyty nie będzie taki jak ostatnio:szok:

reklama
Sylwia GRATULUJE:happy::happy::happy:
Agula Irl czesc:-) kochana ja tu widze u Ciebie juz 9 tydzien mknie
suuuperowo:tak::tak::tak:
Gabi trzymam kciuki za glukoze jutro,dasz rade:-)

Do góry