reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
he... ja tak z doskoku bo od świąt mieliśmy labę z M i burdel w domku jak cholera.. trza posprzątać i jakiś obiadek ugotować... a najchętniej polezałabym jeszcze w łóżeczku :)

czytam Was dziewczynki ale nie mam siły pisać,rozłożyło mnie a w środę bal ma ktoś sposób na szybkie postawienie się na nogi?

Cześć Dziewczynki!!!
Święta były super, dzisiaj sobie odpoczywamy, jak narazie posprzątałam trochę, ugotowałam obiadek(na dwa dni, więc jutro laba) a teraz idziemy z moją psinką na krótki spacerek wywietrzyć noski:-)

Na sylwka zaprosili nas moi rodzice, więc znowu będzie fajnie, z moimi rodzicami mamy kontakt bardzioej koleżeński, niż rodzicielski i naprawdę uwielbiamy z Nimi przebywać:-)

Muszę Wam powiedzieć, że jest mi naprawdę dobrze, jestem szczęśliwa i tego też Wam życzę!!!!:-)

juz jestem
wlasnie alicja mnie tez zastanawia dlaczego lekarze nie zalecaja badania hormonow...moja tez nike kazala robic a ja zrobilam dobrowolnie i okazalo sie ze mam za wysoka prolaktyne ...teraz ja lecze i gin zdziwiona kto mi zalecil zrobienie

mirus fajnie ze jestes szczesliwa i aby kazda z Nas byla ...

WITAM WAS KOCHANE!!!!!
Już wróciłam, było super.
Cypisia i Madziulenka witam gorąco na naszym smutno-wesolo-pocieszajacym forum. Przytulam Was mocno!!!
Kingus mam nadzieje ze nasze tesciki zaswieca niedługo II !!!
Ilonka piękna sukienka.
Robiłam tescik tydz. temu bo myślałam o nartach, ale nic nie wyszło a ja i tak nie jezdziłam tylko dotrzymywałam towarzystwa męzowi co ma chorą nóżkę. I tak czuję zbliżającą się @ więc dam spokój. Coś mnie podkusiło żeby próbowac na dziewczynkę :zawstydzona/y: i pewnie sie nie udało. Boli mnie brzuch codziennie, po poronieniu mam jeszcze wieksze bolesci właśnie przed @. No ale jeszcze 3 tyg. i znów mogę się starac. Trochę cześciej myśle żeby odłożyc staranka, tylko na co ja mam czekac jak mam już 28 wiosenek?

reklama
Do góry