reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agi nie poddawaj sie zobaczysz ze nie dlugo beda 2 kresiory jak nic
ten rok tez dla mnie jest do dupy i juz nie moge sie doczekac kiedy sie skonczy
Alla pozdro :)

reklama
dzien doberek kochaniutkie......
ilona fiu fiu ale suknie no no no....
alicja buzka:)
slodziutka faktycznie mega post:)
alla milego przebywania z mezulkiem
agi kochana...nie martw sie beda te twoje krechy...ja tez na nie czekalam kilka miesiecy niestety.... reszte dziewczynek pozdrawiam serdecznie

witam

anetko zalecaja przerwe poniewaz po zabiegu jest rana ktora musi sie zagoic ...ja wspolzylam po tygodniu od zabiegu i bylo ok A zabezpieczac sie bo pierwsza miesiaczke poprzedza owulacja i mozna szybko zajsc w ciaze a jak wiadomo jest potrzeba odbudowy endometrium

edytko milo ze napisalas

agi wiec czekamy na kolejny cykl i wtedy na bank 2 krechy

pozdrawiam Was wszystkie i zycze udanego popniedzialku

alla juz 20 tydz ale ten czas leci szybciutko

aga twoj tez pedzi do przodu a dopiero co pokazywalas tescior super

boli mnie brzuchol juz sama nie wiem dlaczego ...pewnie sie objadlam za duzo w swieta

ide do sklepu bede pozniej

reklama
Do góry